01-25-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
محققان ایرانی دستگاه رسوب گیر خودرو را ساختند
محققان ایرانی دستگاه رسوب گیر خودرو را ساختند
تهران- محققان ایرانی به ساخت دستگاه رسوب گیر بخش های خنك كننده خودرو موفق شدند .
'تیمور جهانبازی' محقق این طرح روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: با استفاده از این دستگاه می توان بدون بازكردن بخش های مختلف خودرو ، این بخش ها را رسوب گیری كرد . این دستگاه در ابعاد یك باتری خودرو و به وزن 100 كیلوگرم است و از طریق دو شیلنگ بخش های مختلف خودرو از جمله رادیاتور، سیلندر، سرسیلندررا رسوب گیری می كند.
وی افزود: در این دستگاه از مواد پاك كننده چربی زدای و رسوب زدای استفاده می شود و طرز كار آن به این شكل است كه از طریق اضافه كردن این مواد به آب و پمپاژ مخلوط حاصل ، مواد مختلف زائد در بخش های مختلف خودرو از بین می رود .
این محقق گفت: این دستگاه دارای دو پمپ برای پمپاژ هوا و آب است و قابلیت تغییر فشار برای موتورهای خودروهای مختلف را دارد.
وی اظهار داشت: این دستگاه قادر به رسوب گیری رادیاتور، سیلندر و سرسیلندر انواع مختلف خودروهاست كه این كار بدون سیخ زدن رادیاتور و باز كردن آن انجام می شود.
جهانبازی گفت: با استفاده از این دستگاه عمر مفید دستگاه های خنك كننده خودرو افزایش می یابد.
به گفته این محقق این دستگاه با قیمت تقریبی 25 میلیون ریال عرضه می شود و برای اولین بار در ایران طراحی و تولید شده است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|