فدراسيون فوتبال رئيسي مثل دادکان را ميخواهد
علي دايي در نشست خبري بيش از آنکه راجع به ديدار تيمش مقابل شهرداري تبريز صحبت کند به اتفاقات حاشيهاي فوتبال پرداخت. او البته در ابتدا تاکيد داشت که ديدار راهآهن با مس سرچشمه بايد تکرار شود و اين مقوله مربوط به کميته انضباطي است و کميته داوران اجاره دخالت ندارد. سرمربي راهآهن با ابراز مخالفت نسبت به کم شدن تيمهاي ليگ برتري گفت: «ما کشور پهناوري داريم که کمکردن تيمهاي ليگ برتر باعث اجحاف در حق بسياري از مردم ميشود. ما چرا نبايد در ليگمان20 تيم داشته باشيم.» سرمربي تيم فوتبال راهآهن در ادامه درباره انتخابات پيشروي فدراسيون هم گفت: «درباره اين مسئله گفتهام که هيچگاه حرفي نميزنم، چون مسايل پشتپرده زيادي وجود دارد. فکر نميکنم که انتخابات فدراسيون به معناي واقعي کلمه «انتخابات» باشد. وقتي تنها يک کانديدا حضور دارد، آيا ميشود اسمش را کانديدا گذاشت؟ بارها گفتهاند که مرا عليآبادي به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب کرده است. اين حرف را خودم هم بارها گفتهام، اما اين مسئله ضعف من را نشان ميدهد يا ضعف فدراسيون را؟ در آن زمان من سرمربي سايپا بودم، ما در ليگ قهرمانان آسيا بازي ميکرديم و مديرعامل وقت سايپا به من گفت که براي اينکه فدراسيون براي ما مشکل ايجاد نکند، پاسخ کفاشيان را بدهم، در حاليکه من تمايلي براي رفتن به تيم ملي نداشتم. به نظر من در راس فدراسيون بايد کسي مانند دادکان حضور داشته باشد که از خودمختاري فدراسيون دفاع کند.» در ادامه خبرنگاري به دايي گفت که ميشل پلاتيني در فرانسه به رياست فدراسيون رسيد پس از آن رياست يوفا را بهدست آورد و اکنون يکي از گزينههاي رياست فيفاست، آيا او قصدي براي طي کردن چنين روندي در ايران يا AFC ندارد، دايي در پاسخ گفت: «زمانيکه ميخواستند پلاتيني را رئيس يوفا کنند، سفارت فرانسه در ايران هم جلسه گذاشت، در حاليکه شايد ربطي به اروپا نداشت، يک همت ملي باعث شد که او رئيس يوفا شود. من به تنهايي نميتوانم کاري کنم، بلکه يک ملت و يک دولت بايد بخواهند. خيلي مسايل هست که مردم بهتر از مسئولان ميدانند. درباره فدراسيون فوتبال ايران هم بگويم که امثال علي دايي زياد هستند، ولي چون سياسي نيستند، دوست ندارند که وارد سياست شوند.» دايي در ادامه در برابر سوالي درباره داربي پايتخت قرار گرفت، او گفت: «من افتخار ميکنم که در دو بازي که برابر استقلال باختهام شايسته باخت نبودهام. ما بهترين بازيهايمان را مقابل استقلال انجام داديم و شواهد همه چيز را نشان ميدهد. من وجدانم راحت است که هرچه داشتهام در اختيار تيم گذاشتهام.» وي در پايان درباره آخرين وضعيت شکايتش از مايلي کهن گفت: «وکيل من پيگير کارهاست و من دوست ندارم ديگر دربارهاش صحبت کنم، قانون بين من و کساني که به من تهمت ميزنند، قضاوت ميکند و حق را به حقدار ميدهد.»
|