01-29-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
در طرحی ابتكاری، وبلاگ بخش پاسخگویی آفرینشهای ادبی استان افتتاح شد
مدیركانون پرورش فكری كرمانشاه:
در طرحی ابتكاری، وبلاگ بخش پاسخگویی آفرینشهای ادبی استان افتتاح شد
كرمانشاه - مدیركل كانون پرورش فكری استان كرمانشاه گفت: در ابتكاری جالب و ارزنده، وبلاگ بخش پاسخگویی مركز آفرینشهای ادبی استان با عنوان ' په پو ' افتتاح شد.
'رضا موزونی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح كرد: په پو ( كلمه ای كردی به معنی قاصدك ) وبلاگی برای ارتباط بی واسطه با اعضای این وبلاگ، با هدف برقراری ارتباط موثر و سریعتر میان اعضای آفرینشهای ادبی و مربی پاسخگوی این مركز و همچنین برای معرفی این واحدبه كودكان و نوجوانان طراحی و افتتاح شده است.
مسوول بخش پاسخگویی مركز آفرینشهای ادبی استان كرمانشاه و مسوول راه اندازی این طرح ابتكاری نیز ضمن تشریح اهداف این طرح، راه اندازی این وبلاگ را در مسیر آشنایی اعضا با واحد پاسخگویی ضروری دانست.
' نیلوفر سالمیان ' به خبرنگار ایرنا گفت : مهمترین هدف ما از راه اندازی این وبلاگ، ایجاد فضایی برای معرفی بهتر فعالیت های واحد پاسخگویی آفرینش های ادبی به كودكان و نوجوانان كرمانشاهی بوده است.
وی اظهار امیدواری كرد: این وبلاگ و وبلاگ هایی این چنینی كه با هدف آموزش ایجاد می شوند، بتوانند كودكان و نوجوانان را به سمت و سوی بهتر استفاده درست و سالم از تكنولوژی یاریگر باشند.
مسوول واحد پاسخگویی آفرینش های ادبی استان كرمانشاه از دیگر برنامه های پیش بینی شده برای این وبلاگ را؛ افزودن لینك هایی همچون عضوالكترونیك، معرفی شخصیت، معرفی كتاب های آموزشی مناسب، آموزش گام به گام شعر و داستان و درج آثار موفق اعضا برشمرد.
اكنون وبلاگ'په پو 'به نشانیwww.pappoo.blogfa.com در دسترس علاقه مندان می باشد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|