احوال دختر عمه منم اوایل متوجه نشده بودم تا اینکه دیروز فهمیدم سلامت رو به کدوم یکیش برسونم اون نوشته سنگ هم جمله ای بود که عضی موقعها با اسم بردن چیزی یادم میاید و سنگ هم یکی از همون اونهاست اینجا دوستان میدانند که بیشتر موارد شوخی هست . در اینجا از بکار بردن علامت خود داری فرمایید وگرنه جریمه و امتیاز منفی میگیرید که در دریافت حقوق هم دچار مشکل میشوید سلام دختر عمه سوسانو
وای من فکر کردم فقط عروس داییم همدست و شریک جرمت بوده اگه کسای دیگه ای هم هستن خودت اعتراف کن منم قول میدم بهش بگم! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی سوسانو کمی همت و مقداری تلاش لازم هست برای اینکه مثلا ی بیت شعر رو حفظ کنی شاید بار اول با 5 بار خوندن بتونی تا لحضاتی حفظ کنی اما بعد از مدتی با دو بار یا یک بار خوندن میتونی کامل از حفظ بگی کسی فهمید من چی گفتم پسردایی اگه منظورت اونی باشه که من گرفتم باید بگم دل پاک می خواد که من ندارم قبلا هرکی هرچی برام می گفت برام هم جالب نبود طوری وانمود می کردم که انگار جالبه و ذوق نشون می دادم اما الآن یه مدته حس می کنم به حرفم گوش نمی دن منم بی حس شدم اصلا حس می کنم می زنم تو ذوقشون بدم میاد از خودم که اینقدر خودخواه شدم تا به حرفم گوش ندن ذوق شنیدن ندارم نباید اینطوری باشم، باید دوس داشته باشم و گوش بدم اما داره فراموشم میشه به قول شما شروع می کنم به تمرین اینقدر که دیگه از بر بشم فقط دوس داشتن کسایی که دوسشون داریم کافی نیس باید اونا هم بدونن که برامون چقدر عزیزن این خودخواهی داره باعث میشه بهشون نشون ندم چقدر برام می ارزن اما درس میشم، خوب می شم! قول قول!
سوسانو کمی همت و مقداری تلاش لازم هست برای اینکه مثلا ی بیت شعر رو حفظ کنی شاید بار اول با 5 بار خوندن بتونی تا لحضاتی حفظ کنی اما بعد از مدتی با دو بار یا یک بار خوندن میتونی کامل از حفظ بگی کسی فهمید من چی گفتم