سلام به بچه های گل پیسی سیتی
منم بنفش شدم چه جالب
تازه امتحانام تموم شده و 3 تا از نمره ها هم اومده 3 تا بالای 17
یه دونه هم 14 همونی که گفتم باید نذری بدم !

(البته من نمره سوم بودم نمره اولمون 16 بود پس زیاد خراب نکردم ولی پتانسیلش رو داشتم 18 بشم که الکی استرس گرفتم و دست و پامو گم کردم آخه سوالاش خیلی خفن بود )
از بقیه امتحانام هم الحمدالله راضی هستم فقط نمره یک درس دیگه ام که بیاد دیگه خیالم راحت میشه .
--------------------------------------------------------------------------------
خوب من نبودم گرد و خاک کردینا !
میبینم که رنگ ها عوض شده
میخواستیین مذاکره کنین یه ندا هم میدادین ما هم اون وسط مذاکره به عنوان نخودی حضور میداشتیم ، الان به من خیلی برخورد نمیدونستم شما داشتین مذاکره میکردین به من نگفتین ! حالا زیاد جدی نگفتم اصلاً شوخی کردم ! اصلاً غلط کردم
الان 10 نفر میریزن سرم امیر با گرز گران میزنه تو سرمون اصلاً خوب شد من بنفش شدم چقدر رنگ دوست داشتنی هست چقدر بنفش بودن خوبه اصلاً آدم بنفشه خواه باشه ! مخصوصاً از نوع بیژن !
دعوا راه نندازین شوخی کردم ! خیلی هم رنگ خوبی ولی خیلی بنفشه

خلاصه امتحانا هر چی بود ما امتحان دادیم و بسی راحت شدیم
21 هم برای ارشد ثبت نام کردم البته امتحانی که امسال میدم سوری هست چون هیچی برا ارشد نخوندیم ولی از اونجایی که هیچوقت خودمون رو کم الکی تصور نمیکنیم ! میریم و مثل امیر ارسلان نامدار امتحان میدیم وقتی درصد هام بیاد یه 2، 3 روز تب میکنم بعد حالم خوب میشه
الان ترم 5 هستم دو ترم دیگه انشاالله چشم حسود و بخیل و گوش شیطون کر فارق از تحصیل شدیم از سربازی لب مرزی انشاءالله فرار عظما خواهیم کرد
----------------------------------------------------------------------------
من نمیدونم چرا اینقدر حرفم میاد !