01-31-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اثرات آخرین طوفان خورشیدی بر زمین در حال كاهش است
اثرات آخرین طوفان خورشیدی بر زمین در حال كاهش است
مراغه - رییس مركز نجوم و اختر فیزیك مراغه گفت: اثرات آخرین طوفان خورشیدی هفته گذشته كه نیمه شمالی زمین را در برگرفته بود، درحال كاهش است.
علی عجبشیریزاده، روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، با اشاره به تاثیر طوفان های خورشیدی بر موجودات زمین، افزود: این طوفان ها آثار سویی بر روی ارگانیسم انسان و آثار مفیدی بر روی درختان دارد.
وی گفت: آخرین طوفان های خورشیدی در هفته گذشته در جهان اتفاق افتاده و هم اكنون از شدت آن در نیم كره شمالی بویژه قاره استرالیا كاسته شده است.
وی ادامه داد: این رویداد به طور میانگین در هر 11 سال اتفاق می افتد كه دوره فعالیت خورشیدی از حالت حداقل به حداكثر حدود پنج سال زمان می برد.
وی، سرعت سیر این طوفان خورشیدی در فضا را هزار كیلومتر در ثانیه عنوان و اظهاركرد: وجود اتمسفر زمین از شدت، غلظت و سرعت این گدازه ها می كاهد و غبار و گدازه های این طوفان پس از 42 ساعت به زمین می رسد.
عجبشیری زاده، خاطرنشان كرد: طوفانهای خورشیدی بر روی مدار و سامانههای مخابراتی ماهوارهها اثر میگذارند، بطوری كه در جریان آنها نوعی انرژی مغناطیسی از خورشید با قدرت 10 به توان 32 ژول آزاد و به دنبال آن گرمایش شدید محیط و پارامتر چگالی محیط بین سیارات ایجاد می شود.
شهرستان مراغه با 250 هزار نفر جمعیت در 147 كیلومتری جنوب غربی تبریز مركز آذربایجان شرقی واقع است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|