دنیزلی: از بازیکنان راضی ام اما از نتیجه راضی نیستم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در اولین بازی بود که از عملکرد بازیکنانم راضی هستم اما از نتیجه هیچ رضایتی ندارم.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس پس از دیدار تیم های پرسپولیس و ذوب آهن از هفته بیست و سوم مسابقات لیگ برتر فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: امروز براي اولين بار بود كه از انگيزه تيم، تلاش و خواستن بازيكنان راضي هستم. شايد اين نخستين بار باشد كه نه گلي به ثمر رسانديم و نه گل خورديم، ولي بسياري از تفكرات و انتظاراتي كه داشتيم حاصل شد اما تنها چيزي كه به آن دست پيدا نكرديم، رسیدن به گل بود.
وی افزود: گاهي از پاسها و ضربههاي نهايي به درستي استفاده نكرديم اما اين مسئله چندان مهم نيست. ما انتخابهاي زيادي نداريم زيرا بازيها هر چهار روز يك بار برگزار ميشود و بايد با 13 ـ 14 بازيكن پشت سر هم اين بازيها را برگزار كنيم.
مصطفی دنیزلی در خصوص عملکرد حسین هوشیار تصریح کرد: دروازهبانها را زياد تعويض نميكنم زيرا پست دروازهباني پستي نيست كه بتوان در آن تغييرات زيادي را انجام داد. تا جايي كه امكان داشته باشد بايد از يك دروازهبان به صورت مداوم استفاده كنيم مگر اينكه خود دروازهبان باعث بشود تا اين تصميم را تغيير دهيم. با وجود اينكه اين اولين بازي هوشيار بود اما از نظر من عملكردش موفقيتآميز بود.
سرمربی پرسپولیس درباره بازيكنان دو اخطاره سرخپوشان در اين بازی و احتياط آنها برای بازی بعدی گفت: هميشه به موضوع كارت اشاره ميكنيم، كارتهايي كه گرفتن آن لازم باشد، مشكلي ندارد اما كارتهايي كه نياز نباشد و بيدليل گرفته شود مورد توجه من نيست و چون انتخاب زيادي نداريم مجبوريم تعدادي از بازيكنان دو كارته را براي حضور در زمين انتخاب كنيم و به همين دليل بازيكناني كه دو كارت داشتند در اين بازي مراقب بودند. براي بازي بعدی بازيكن محروم نداريم ولي براي رضايي مصدوميتي ايجاد شد كه البته هنوز نميدانم آخرين وضعيت او چگونه است.
دنيزلي در مورد زاید، مهاجم این تیم افزود: اگر امروز به او فرصت نميدادم فرصت ديگري پيش نميآمد كه بازي كند. وحيد هاشميان در ايران نيست و هادي نوروزي نيز تازه از مصدوميت رها شده است و به همين دليل او هنوز آمادگی بدني براي 90 دقيقه بازي را ندارد، از همين رو بايد در اين بازيها عملكرد اين بازيكنان را ببينيم چگونه است.
سرمربی قرمزپوشان در خصوص علی کریمی گفت: از بين بازيكنان، افرادي هستند كه بيشتر مورد توجهاند و كيفيت و هوش كريمي به اندازهاي است كه ميتواند بیشتر به چشم بیاید.
دنيزلي در پایان ادامه داد: درباره داوري چندان صحبت نميكنم اما گفتم كه از انگيزه بازيكنانم در اين بازي راضي بودم ولي از نتيجه راضي نيستم و نميتوانستم كه راضي باشم، اگر ميباختيم هم همين حرفها را بیان می کردم.