نمایش پست تنها
قدیمی 01-31-2012
javidan 20 آواتار ها
javidan 20 javidan 20 آنلاین نیست.
کاربر خوب

سپاسها: : 224

503 سپاس در 318 نوشته ایشان در یکماه اخیر
javidan 20 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض فتح‌اله‌زاده: همه ایران و ایرانیان حواس‌شان به بازی استقلال – پرسپولیس است.

قلعه‌نوعي، خویشتندار باشد

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، بازی تراکتورسازی- استقلال که مهم‌ترین بازی روز بیست و سوم لیگ‌برتر بود، هم فوتبالی دیدنی و هم مسابقه‌ای پر از حرف و حدیث شد. علی فتح‌اله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال با خبرگزاری فارس در‌خصوص پیروزی قابل انتظار استقلال مقابل تراکتورسازی و شهرآورد روز پنجشنبه مقابل پرسپولیس گفت‌وگویی دارد که مثل همیشه پر است از نکته‌های تازه که در زیر می‌خوانید:
*بازی مهمی را برابر تراکتورسازی به سود خود تمام کردید.
فوتبال برد و باخت دارد. روز قبل از بازی به پرویز مظلومی گفتم اگر در تبریز یک مساوی هم بگیریم صدر جدول را حفظ می‌کنیم ولی اعتقاد دارم شما می‌توانید در آنجا برنده باشید.«خوشبختانه بازیکنان استقلال و کادر فنی زحمات زیادی کشیدند و خدا را شکر می‌کنم که سه امتیاز را به دست آوردیم.» این یک بازی حساب‌شده و یک فوتبال تاکتیکی بود.
*بعد از بازی جنجال‌های زیادی در مورد پنالتی اول استقلال به پا شد.
ما فیلم آن صحنه را به کمیته داوران و فدراسیون فوتبال ارسال کردیم تا آنها تصمیم نهایی را بگیرند و نظر خود را بدهند.
*رئیس و نایب کمیته داوران اعلام کردند آن صحنه پنالتی نبود.
به نظر من کمیته داوران عجله کرد و باید تمام اسناد را می‌گرفت و آن وقت تصمیم لازم را اتخاذ می‌کرد.
*مدیرعامل تراکتورسازی اعلام کرده به خاطر آن صحنه به AFC شکایت می‌کند.
مگر برای پنالتی‌هایی که در بازی‌های قبل به سود تراکتورسازی گرفته شده و پنالتی نبوده کسی به AFC شکایت کرده است؟ اگر این گونه باشد رقبا باید به خاطر آن صحنه‌ها به فیفا شکایت کنند. آقای رفیعی پنالتی ما را برابر فجر سپاسی نگرفت و در همان بازی یک پنالتی دیگر به ضرر تیم ما اعلام کرد. پس ما هم باید به فیفا شکایت کنیم؟ بهتر است آقای جعفری ظرفیت باخت داشته باشد و خویشتنداری کند تا همه چیز فراموش شود. ما حاضر هستیم هرچه از ابتدای فصل به نفع ما گرفته شده، برگردانیم و هرچه به ضرر ما گرفته شده به ما پس بدهند. آن وقت می‌بینید چه‌کسی متضرر شده است. ما بیشترین لطمه را از داوری خوردیم اما هیچ‌کس اعتراضی نکرد.
*مربیان تراکتورسازی به خصوص قلعه‌نوعی معتقد بودند تا قبل از صحنه اخراج و حتی تا دقیقه ۹۰ دروازه‌بان این تیم حتی یک بار هم زمین نخورد.
من از شما می‌پرسم تا کارشناسان هم نظر بدهند. در نیمه اول که هر دو تیم ۱۱نفره بودند و تا قبل از صحنه اخراج چه کسی بیشترین حملات و فشار را انجام می‌داد؟ فکر می‌کنم امیرخان متوجه نشد که بازی چگونه در جریان است و چگونه می‌گذرد. قبل از 10 نفره شدن تراکتورسازی، استقلال برتر بود و من تیمم را مستحق برد می‌دانم.
در بازی حساس تراکتورسازی مقابل شهرداری داوری به سود تراکتورسازی بود آیا آنها اعتراض کردند؟ ما هیچ اعتراضی نکردیم چون من خودم را جزئی از تراکتورسازی می‌دانم و این تیم را دوست دارم. این‌گونه برخوردها منصفانه نیست آقای جعفری نباید علیه استقلال جوسازی کند.
از امیر قلعه‌نوعی هم می‌خواهم خویشتنداری کند چرا که ما در تهران باختیم، اما هیچ‌کدام از این حرف‌ها را نزدیم با وجود اینکه در آن بازی هم از داوری ضربه خورده بودیم. خود قلعه‌نوعی بارها گفته فوتبال می‌گذرد و دوستی‌ها باقی می‌ماند پس بهتر است همه خویشتنداری کنیم و به فکر بازی‌های آینده باشیم. در بازی‌های استقلال مقابل راه‌آهن، سایپا و سپاهان از داوری لطمه خوردیم اما قبول داریم که اشتباهات جزئی از فوتبال است و باید آن را پذیرفت.
*به بازیکنان‌تان پاداش خوبی دادید...
نوش جان بازیکنانم. در رختکن به یکی از مربیانم زنگ زدم و گفتم نفری دو و نیم میلیون پاداش می‌دهم. در آن فضا و در آن شرایط برنده شدن هنر می‌خواهد. بچه‌های ما، کار بزرگی انجام دادند. هم خوب بازی کردند، هم خوب برنده شدند. این یکی از بهترین بازی‌های لیگ بود.
*استقلال در آستانه بازی با پرسپولیس و از لحاظ روحی در وضعیت برتری است.
تراکتورسازی تیم خوبی است و به اعتقاد من طرفدارانش نعمت هستند. وقتی در تبریز برنده می‌شویم یعنی امتیاز ویژه‌ای گرفته‌ایم و بردن در آنجا خیلی خوشحالی دارد. معلوم است که روحیه بازیکنان هم بالا می‌رود.
*برگزاری دربی در ساعت 18 خیلی دیر نیست؟
ما هرچه سازمان لیگ بگوید انجام می‌دهیم، اما حالا که هوا سرد است حتما باید از آفتاب بعدازظهر استفاده کرد. خیلی بهتر بود اگر بازی را جلوتر می‌آوردند. به تماشاگران هم باید فکر کرد.
*مظلومی می‌گوید بردن پرسپولیس مثل پیروزی‌های بارسا مقابل رئال عادی شده است؟
پرسپولیس تیم بزرگی است. من هرسال کری می‌خواندم ولی امسال این کار را انجام نمی‌دهم. حتی یک حرفی زدیم که آقایان براساس فهم وارونه نوشته بودند فتح‌اله‌زاده به پرسپولیس ترحم کرد. پرسپولیس نیازی به ترحم من ندارد. اگر می‌گویم کری نمی‌خوانم برای این است که برای آنها خیلی احترام قائلم. امیدوارم پرسپولیس با دنیزلی موفق شود و به جایگاه اصلی‌اش برسد، اما تمام سعی‌‌ بازیکنان این است که در بازی روز پنجشنبه برنده شوند و من هم از آنها همین را می‌خواهم. امسال در لیگ برتر، ما برای قهرمان شدن باید 34 فینال برگزار کنیم که تا امروز 23 بازی از این بازی‌های سخت را برگزار کرده‌ایم. دربی 74 هم حکم یک فینال واقعی را دارد. مدعیان قهرمانی، منتظر توقف ما هستند. نباید هیچ فرصتی را از دست داد. الان همه ایران و تمام ایرانیان، حواس‌شان به روز پنجشنبه و بازی استقلال- پرسپولیس است.

2 کاربر زیر از javidan 20 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید