02-01-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
كنگره علمی و فرهنگی امام رضا (ع) در كرمانشاه آغاز به كار كرد
كنگره علمی و فرهنگی امام رضا (ع) در كرمانشاه آغاز به كار كرد
كرماشناه - كنگره علمی و فرهنگی امام رضا (ع) همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی روز چهارشنبه با حضور مسوولان كشوی و استانی در تالار انتطار كرمانشاه آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام ' اسماعیل حسینی مقدم' مدیركل اوقاف و امور خیریه استان كرمانشاه در این مراسم، ضمن گرامیداشت دهه فجر و ورود امام خمینی (ره) به میهن و تشكیل نظام جمهوری اسلامی با محوریت ولایت از حضور علما، فرهیختگان و اندیشمندان و آیت الله سید احمد خاتمی، عضو هیات رییسه مجلس خبرگان و امام جمعه موقت تهران در این مراسم قدردانی كرد.
نماینده ولی فقیه در استان با یادآوری مناسبتهای امروز یعنی ورود امام خمینی (ره) به كشور و تسلیت شهادت امام حسن عسكری (ع) هفته وحدت را یادآور و برگزاری چنین آیینی را به بركت وقوع انقلاب اسلامی دانست.
آیت الله مصطفی علما، توجه به اسلام و قرآن را از بركات نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد.
'سید احمد خاتمی' به عنوان سخنران ویژه مراسم ضمن تقدیر از برگزاری این مراسم در كرمانشاه ، این استان را سرزمین عاشقان دین و مكتب رسول الله و همزیستی انسانی و الهی شیعه و سنی را در استان از بركات نظام دانست.
وی در ادامه به بیان حدیث سسله الذهب امام رضا و تفسیر آن پرداخت و این حدیث را مفسر اصلی حكومت دینی دانست
وی در ادامه گفت: امام رضا (ع) با بیان این حدیث شالوده حكومت دینی را براساس توحید فراهم كرد.
وی سخنان رهبری در خصوص انتخابات را نیز یادآور شد و گفت: مردم ایران در 12 اسفند حماسه دیگری خواهند آفرید.
در ادامه ابن مراسم، ماموستا ملاقادر قادری سخنانی در باب وحدت شیعه و سنی و ارادت كردان اهل سنت به ائمه اطهار بیان كرد.
این مراسم با تجلیل از منتخبان و برگزیدگان ادامه دارد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|