02-02-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ایران در علم چشم پزشكی در جایگاه نخست خاورمیانه قرار دارد
ایران در علم چشم پزشكی در جایگاه نخست خاورمیانه قرار دارد
تهران - عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت : ایران در علم چشم پزشكی در میان كشورهای منطقه و خاورمیانه در جایگاه نخست قرار دارد .
'دكتر سیامك مرادیان 'در هفتمین سمینار سالیانه مركز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی كه در سالن همایش رازی برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود : ایران در جراحی و درمان بیماری های چشم رتبه اول را به خود اختصاص داده و این پیشرفت علمی را مرهون فعالیت و تحقیقات چشم پزشكی متخصصان ایرانی است .
وی خاطر نشان كرد : ایران در رشته های چشم پزشكی عقب ماندگی ندارد و توانسته حرف اول را در زمینه تكنولوژی تجهیزات و فناوری پیشرفت چشم پزشكی به جهان بزند .
مرادیان اظهار داشت : تعاملات متخصصان ایرانی با سایر چشم پزشكان دنیا افزایش یافته و چشم پزشكی ایران در ردیف رشتههایی مطرح در دنیا قرار گرفته است و می تواند حرف زیادی بر ای گفتن داشته باشد .
متخصص چشم پزشكی اضافه كرد : پیوند سلولهای بنیادی در درمان بیماری های چشمی و همچنین پیشرفتهای حوزه فارماكولوژی از تلاش و پیوند میان گروههای بالینی و علوم پایه حاصل شده است.
وی با اشاره به درمان گروهی از بیماریهای ژنتیكی توسط متخصصان علم ژنتیك گفت : در حال حاضر بیش از 5 سال است كه از تحقیقات بر روی بیماری های ژنتیكی می گذرد و اكنون پرورش و هدایت سلولهای بنیادی به سمت سلولهای شبكیه مطرح شده است .
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اضافه كرد : سلول بنیادی پتانسیل تبدیل به هر سلولی را دارند و كنترل تكثیر سلولهای بنیادی از مهمترین كارهایی است كه متخصصان ژنتیك بر روی آن كار می كنند و در این علم پیشرفت خوبی را به دست آورده اند .
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|