02-04-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
كتابخانه مطهری كرمانشاه بازگشایی شد
كتابخانه مطهری كرمانشاه بازگشایی شد
كرمانشاه - معاون اداره كل كتابخانه های عمومی استان كرمانشاه روز شنبه از بازگشایی كتابخانه مطهری كرمانشاه به مناسبت دهه مبارك فجر خبر داد.
اسماعیل مالمیر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساختمان این كتابخانه در سال 53 توسط سازمان تعاون مصرف شهر و روستا در اختیار بازرگانی قرار گرفت و در حدود سال 82 با منحل شدن این سازمان با مصوبه شورای برنامهریزی استان، ساختمان آن به كتابخانه واگذار شد.
وی ادامه داد: برای بازسازی و مقاومسازی كتابخانه بیش از یك میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی هزینه شد، تا كتابخانه مطهری با یك هزار و 200 متر مربع زیربنا، با 12 هزار جلد كتاب، چهار كارشناس، یك هزار و 600 نفر عضو و با تجهیزات لازم راه اندازی شد.
معاون اداره كل كتابخانه عمومی استان كرمانشاه اضافه كرد: در سال 88 این كتابخانه به علت شكایت فروشگاه تعاونی مصرف وابسته به بازرگانی و براساس حكم قضایی تعطیل شد اما با پیگیری به عمل آمده حكم راه اندازی مجدد این كتابخانه به تازگی صادر شد.
وی در پایان از علاقه مندان به كتاب و كتابخوانی برای استفاده از امكانات كافی نت، نرم افزار نمایه و كتابهای این كتابخانه واقع در مسكن دعوت به عمل آورد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|