نمایش پست تنها
قدیمی 02-05-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اشتغال ایجاد شده امسال كرمانشاه از مرز 60 هزار شغل گذشت

اشتغال ایجاد شده امسال كرمانشاه از مرز 60 هزار شغل گذشت

كرمانشاه - مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان كرمانشاه گفت: تا نیمه اول بهمن ماه امسال 60 هزار و 830 شغل در سطح استان ایجاد شده است.

'سهراب براندیشه' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، در خصوص آخرین وضعیت اشتغال استان اظهار داشت: در حالی كه امسال 63 هزار و 164 سهمیه برای ایجاد اشتغال به كرمانشاه اختصاص پیدا كرد كه تاكنون موفق به تحقق 96 درصد از این میزان شده ایم.

وی در ادامه به عملكرد دستگاه های اجرایی استان در زمینه اشتغالزایی اشاره كرد و گفت: كمیته امداد امام خمینی (ره) با ایجاد 13 هزار و 458 شغل موفقترین دستگاه استان در خصوص ایجاد اشتغال بوده است.

براندیشه در ادامه از 'اداره كل مسكن و شهرسازی، اداره صنعت معدن و تجارت و سازمان جهاد كشاورزی' به عنوان سایر دستگاه های موفق در زمینه ایجاد اشتغال نام برد و افزود: این ادارات به ترتیب با ایجاد '11 هزار، هفت هزار و 181 و پنج هزار و 839 مورد' اشتغالزایی سهم زیادی در ایجاد اشتغال در استان كرمانشاه داشته اند.

وی خاطرنشان كرد: همچنین اداره كل بهزیستی استان نیز در حالی كه تنها 200 سهمیه برای ایجاد اشتغال به آن اختصاص یافته بود، با ایجاد دو هزار و 526 مورد اشتغالزایی موفقترین دستگاه اجرایی استان در این زمینه و با توجه به سهمیه اختصاصی بوده است.

براندیشه در پایان ابراز امیدواری كرد تا پایان بهمن ماه شاهد تحقق كامل تعهدات كرمانشاه در زمینه اشتغالزایی باشیم.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید