02-05-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
رشته محیط زیست در دانشگاه های كشور رشد چشمگیری نكرده است
قائم مقام دانشگاه پیام نور:
رشته محیط زیست در دانشگاه های كشور رشد چشمگیری نكرده است
تهران - قائم مقام رییس دانشگاه پیام نور گفت: متاسفانه در زمینه فعالیت در رشته های زیست محیطی بسیار ضعیف هستیم و این رشته در دانشگاههای كشور رشد چشمگیری نكرده است.
' سعید حسامی ' روز یكشنبه در نخستین همایش ملی و سومین نمایشگاه تخصصی محیط زیست در مركز اسناد ملی افزود: دنیای امروز از نظر علم و دانش به حد اعلای خود رسیده و متاسفانه به موازات این پیشرفت ها تلاش چشمگیری برای حفظ محیط زیست صورت نگرفته است و مشاهده می كنیم كه زندگی بر روی كره زمین روز به روز سخت تر می شود.
وی یادآور شد: اگر قرار باشد كه از نظر فناوری و دانش پیشرفت های بسیار خوبی داشته باشیم اما به موازات آن محیط زیست را نابود كنیم بدون شك این پیشرفت هیچ فایده ای برای بشریت نخواهد داشت ؛بنابراین پیشرفتی با ارزش است كه در كنار آن محیط زیست كه به معنای توسعه پایدار است حفظ شود.
حسامی ادامه داد: آلودگی هایی كه در شهرها ایجاد شده محیط زیست را با خطر مواجه كرده و عرصه برای ادامه حیات جانداران تنگ شده است.
وی اظهار داشت: امروزه محیط زیست در دنیا یك علم است و توجه ویژه ای به آن می شود و بسیاری از دانشجویان دانشگاه های بزرگ دنیا موضوع پایان نامه های خود را در زمینه محیط زیست انتخاب می كنند.
قائم مقام دانشگاه پیام نور تاكید كرد: متاسفانه فرهنگ زیست محیطی در بسیاری از جوامع بسیار ضعیف است و كشور ما نیز تاكنون در این زمینه بسیار ضعیف عمل كرده و علم و فرهنگ زیست محیطی در كشور ما پیشرفتی نداشته است و باید برای جبران این زمان از دست رفته برنامه های جامع و كاربردی تعریف شود و بهترین مكان برای این كار دانشگاه هاست .
نخستین همایش ملی و سومین نمایشگاه تخصصی محیط زیست فردا به كار خود پایان می دهد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|