
02-06-2012
|
 |
کاربر خيلی فعال 
|
|
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663
2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
یوسفی: هنوز هم باخت به پرسپولیس را باور نداریم/دوست دارم پشت سر مهاجمان بازی کنم
در نیم فصل دوم فراز و نشیب داشتیم
یوسفی: هنوز هم باخت به پرسپولیس را باور نداریم/دوست دارم پشت سر مهاجمان بازی کنم
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: هنوز هم شکست مقابل پرسپولیس را باور نداریم.
محسن یوسفی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص شکست استقلال مقابل پرسپولیس گفت: وقتی تیمی به این شکل می بازد در روحیه بازیکنان تاثیر می گذارد اما باید مقابل سایپا خود را برگردانیم و این بازی می تواند از لحاظ روحی به ما کمک کند.
وی در خصوص اینکه آیا بازیکنان این شکست را باور کرده اند یا خیر گفت: باور کردن این شکست خیلی سخت است. چند روز است که فیلم بازی را تماشا می کنیم و هنوز این را باور نداریم اما فوتبال با همین اتفاقات زیبا شده و ما باید از این مسئله درس بگیریم.
یوسفی در ارتباط با غیبت جباری در بازی های استقلال گفت: باید با این مسئله کنار بیاییم و باید با داشته هایمان به آینده فکر کنیم.
هافبک آبی پوشان در خصوص عملکردش در هفته های اخیر گفت: فقط من نبودم که خوب بازی کردم و در دیدار گذشته حتی بازیکنان دیگری هم عالی ظاهر شدند اما وقتی تیمی شکست می خورد هیچ کس نمی گوید کدام بازیکن خوب بود و عملکرد همه را بد می بینند.
وی در خصوص اینکه آیا استقلال نتایج خوبی در نیم فصل دوم گرفته یا خیر اظهار داشت: قبول دارم فراز و نشیب داشتیم اما بردهای خوبی هم بدست آوردیم. هر چند مصدومیت ها در روند تیمی ما تاثیر گذار بود اما باید به فکر دیدارهای آبنده باشیم.
یوسفی با اشاره به پست بازی اش مقابل پرسپولیس گفت: خودم دوست دارم پشت سر مهاجمان بازی کنم اما در این پست بازیکنانی مثل زندی و جباری را داریم و هر جا که مربی صلاح بداند بازی خواهم کرد.
وی در پایان خطاب به هواداران استقلال گفت: بعد از شکست پرسپولیس به پیروزی مقابل سایپا نیاز داریم و از آنها می خواهم فردا به ورزشگاه بیایند و تیم را تشویق کنند.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|