02-06-2012
|
 |
کاربر خيلی فعال 
|
|
سپاسها: : 1,663
2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آنلکا: نمیخواستم اعتبارم از دست برود/انتقاد تند "نیکلا" از هوادارن سنژرمن
علت پاسخ رد مهاجم فرانسوی به پاریسیها
آنلکا: نمیخواستم اعتبارم از دست برود/انتقاد تند "نیکلا" از هوادارن سنژرمن
خبرگزاری فارس: مهاجم فرانسوی سابق تیم فوتبال چلسی گفت: نمیخواستم اعتبارم را از دست بدهم، به همین دلیل پیشنهاد پاریسنژرمن را رد کردم.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه کانال پلاس، نیکولا آنلکا ابتدای ماه ژانویه با تیم چینی «شانگهای شنهوا» قرارداد همکاری امضا کرد. این اتفاق در زندگی ورزشی مهاجم فرانسوی در حالی روی داد که قبل از دادن پاسخ قطعی به چینیهابا پیشنهادی جالب از سوی تیم پاریسنژرمن کشورش نیز مواجه بود؛ اما او ترجیح داد به این تیم ملحق نشود.
در اینباره آنلکا در مصاحبهای اظهارداشت: من بهتر از دیگران روحیات حاکم بر فوتبال کشورم را میشناسم. از فرهنگ هواداران سنژرمن شناخت کافی دارم. مطمئن هستم اگر پس از چند دور مذاکره با مسئولان این تیم پاریسی به پیشنهاد آنها پاسخ مثبت میدادم، آنوقت باید در انتظار بیاعتبارشدن توسط هواداران این تیم می ماندم. چون آنها اصولا ستارهشان را مثل هسته میوه به بیرون پرتاب میکنند و آبروی او را حفظ نمیکنند.
او ادامه داد: چنین چیزی برای بازیکنی در شرایط سنی من خواستهام نبود و به همین دلیل پیشنهاد شانگهای را پاسخ دادم.
وی که اکنون مدت نزدیک به سه هفته است در تمرینات چینیها شرکت دارد، افزود: از این انتخاب بسیار خوشحالم. شانگهای مثل نیویورک آسیا است. با حضور در اینجا بسیار راحت هستم و میتوانم زندگی خوبی را تجربه کنم.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|