02-06-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تغذیه سالم بهترین جایگزین داروهای مكمل است
تغذیه سالم بهترین جایگزین داروهای مكمل است
تهران - عضو مركز تحقیقات سم شناسی پزشكی دانشگاه علوم پزشكی مشهد استفاده از مواد غذایی سالم بهترین جایگزین برای داروهای مكمل است .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی مشهد ،دكتر رضا افشاری افزود : استفاده از رژیم غذایی مناسب برای رفع نیازهای بدن به ویتامین ها و مواد مغذی می تواند جایگزین بسیاری از داروهای مكمل شود و اگر فردی به مكمل نیاز داشته باشد باید با تجویز پزشك به تهیه داروهای مكمل ها اقدام نماید و از مصرف خودسرانه این داروها خودداری كند.
وی خاطر نشان كرد: عرضه داروهای مكمل خارجی در بازار جنبه سودجویی دارد و این در حالی است كه همین مكمل ها در كشور ساخته می شودو به راحتی می تواند در صورت تجویز پزشك مورد استفاده قرار بگیرد.
استاد گروه فارماكولوژی دانشگاه علوم پزشكی مشهد با اشاره به اینكه مكمل های ساخت داخل بر مكمل های خارجی ارجحیت دارد،خاطر نشان كرد: دوز مكمل های ساخت داخل مشخص است و سیستم نظارتی خوبی بر آن وجود دارد و تاریخ گذشته نیست؛ در حالی كه مكمل های تقویتی خارجی كه در بازار وجود دارد با هدف سوددهی اقتصادی وارد كشور می شود و در واردات آن به نیاز جامعه توجهی نمی شود.
افشاری تاكید كرد :در مصرف این مكمل ها نباید زیاده روی كرد زیرا عوارض جدی دربردارد. تبلیغات بسیاری از این مكمل ها غیرواقعی است و با هدف جلب مشتری ادعاهای واهی ارائه می شود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|