نمایش پست تنها
قدیمی 02-06-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض 760 آیه در قرآن اشاره به حفظ محیط زیست دارد

عضوهیات علمی دانشگاه پیام نور :

760 آیه در قرآن اشاره به حفظ محیط زیست دارد

تهران - عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور گفت: 760 آیه در قرآن كریم اشاره به حفظ محیط زیست به ویژه آب دارد از این رو می توان از آیات قرآن برای حفظ محیط زیست كمك گرفت .

' سمیه نگهداری ' روز دوشنبه در نخستین همایش ملی آموزش محیط زیست ، مقاله ای را با عنوان ' نهادینه سازی فرهنگ زیست محیطی با فرهنگ اسلامی ' ارایه كرد .

در این مقاله عناصر طبیعی همچون آب ، خاك ، حیوانات و گیاهان كه مبانی اصلی محیط زیست را تشكیل می دهند ، بر مبنای آیات قرآنی مورد بررسی قرار گرفتند.

نگهداری با قرائت بخش هایی از این مقاله گفت : محیط زیست و عناصر تشكیل دهنده آن از نظر خداوند و دین مبین اسلام مهم و قابل احترام هستند از این رو خداوند در قرآن كریم به عناصر طبیعی قسم خورده است مانند سوره مباركه ' شمس ' كه خداوند در آن به روز ، شب و ستارگان قسم یاد می كند.

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور اظهار داشت: همچنین از بادها و ابرها كه جزو عناصر اصلی حیات هستند و كار اصلی گرده افشانی را انجام می دهند، به عنوان مژده دهنده یاد می كند . همچنین آیاتی در نكوهش عملكرد بشر نسبت به تخریب محیط زیست در قرآن وجود دارد .

به گفته وی تمام این آیات و نشانه ها نشان از اهمیت محیط زیست و حفظ آن دارد و ما باید با كمك از آیات قرآنی و برنامه ریزی های جامع و مدون ، محیط زیست خود را حفظ كنیم.

اولین همایش ملی آموزش محیط زیست از روز یكشنبه در مركز اسناد ملی فعالیت خود را آغاز كرده است . این همایش امروز - دوشنبه - پایان می یابد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید