02-08-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ایران دومین تولید كننده نانو داروی ضد سرطان در جهان شد
ایران دومین تولید كننده نانو داروی ضد سرطان در جهان شد
تهران - داروی ضد سرطان 'دوكسوربیسین لیپوزومال ' با فناوری نانوتكنولوژی برای نخستین بار در ایران و دومین بار در جهان توسط شركت سبحان آنكولوژی وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به تولید انبوه رسید.
به گزارش ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه ) ، این دارو برای درمان انواع سرطان كاربرد دارد و تولید آن به وسیله فناوری نانو و به شكل لیپوزومال دارای دو ویژگی عمده است كه اولا سبب كاهش عوارض عمومی و مسمومیت قلبی می شود. ثانیا میزان نفوذ آن به بافت سرطانی بدن افزایش و در عین حال میزان نفوذ آن به بافت های سالم بدن كاهش می یابد.
میزان مصرف این دارو در كشور به استناد آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در نوع غیر لیپوزومال آن 220 هزار عدد به ارزش 34 میلیارد ریال و در نوع لیپوزومال آن (نانودارو) 120 عدد به ارزش 1.5 میلیارد ریال بوده است كه به دلیل عوارض شدید نوع غیر لیپوزومال و گرانی نوع لیپوزومال و نیز محدودیت های مربوط به واردات این دارو، خط تولید انبوه این دارو در كارخانه سبحان انكولوژی شهر رشت راه اندازی شده است .
بهره برداری از خط تولید انبوه این نانودارو یكی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است كه به مناسبت ایام دهه مبارك فجر در 19 بهمن ماه امسال با حضور مسوولان كشوری و لشكری در محل این كارخانه انجام می شود .
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|