نمایش پست تنها
قدیمی 02-10-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی نمایش پست ها

اوه اوه
اوضاع خرابه
دکی بیا
جیگیلی هم بیاد کمک
خاله رزیتا هم همچنین
اون از دختر عمه سوسانو اینم از داش محمد
منم امروز خیلی عصبی شده بودم ولی خودم رو کنترل کردم از هر کاری که میشد یک ایراد داشتم میگرفتم خودم اعصابم خورد شده بود ولی اومدم بیرون از او فضا و به کار دیگه مشغول شدم
محمد جان بهترین کار اینه که یک کاری هرچند دوست نداری انجام بدی

مثلا برو بازی آنلاینها بازی کنی
فیلم ببین

خلاصه امیدوارم هرچه زودتر از این حالت در بیایی
مرسی خودمم امیدوارم
در مورد بازی من خودم یه زمانی بازیباز بودم زده شدم از بازی توش چیزی نیست همش رکورد زدن از ماشین گرفته وارکرافت و کانتر و ...............
این لحظه از اون لحظه های هست که دوست داشتم کنترل رو بردارم و جلو بزنم فیلم کلیک آدام سندلر رو دیدی یه دکمه فشار میداد همه چی جلو میرفت
به هر حال مرسی بابت همدردی

تنهایم و تنها ،
تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

5 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید