اصلا حالم خوب نیست

، الان دیگه فایده نداره مهدی ،در یه صورت ازت قبول میکنم که بری دشت ارژن لواشک بخری بیای .

دو دیقه نبودی این شد ، اگه دو روز نیای چی میشه ه ه !!

درود بر تو ای نیک مرد

بیا هتل کاروانسرا ، آدرس از این دقیقتر ؟

60 درجه هم تجربه کردیم مهدی جان ، یه سر برو شرکت نفت 60 که خوبه 70 رو هم تجربه میکنی

شماره دادم مواقع اظطراری که با کبریت میای تو پی سی زنگ بزنی آتش نشانی ، وگرنه میترسم خدای نکرده سایت هم مثل تخت جمشید بسوزه

ها ای ی ی ه ه ، مهدی دیدی بالاخره اعتراف کردی ، افعال معکوس که نبید ؟
سهراب ورشکست کردم چقدر دیگه برات ریبن بیارم .

به قول خودت آنا تقصیر مه چیه رفتم از دختر کبریت فروش کبریت بخرم میبینم به به دیگه خبری از کبریت نیس که انواع فندک مدرنیزه گذاشته بود برا فروش . ولی طفلی دلم واسش سوخت باز هم تو این سرما کسی ازش نمیخرید

من تاپیک خارجکیها فقط ماهی یه دفعه میام ، اونم زمانیه که حقوقمو بگیرم پس تا اول برج آینده دیگه نمیتونم بیام .

محمد جان عزیزم این همه تلویزیون داره خودشو خفه میکنه تبلیغ میکنه من هم میگم یه سیم کارت همراه اول بخر داداش .
با همراه اول هیچ کس تنها نیست 
آی گفتی خاله رزیتا اینقدر کل کل کردیم نسیم هم قهر کرده . حالا رفته دوپینگ کرده شده طوفان ، اثراتش هم پیداست دیگه دارم پستهای طولانی میزنم .

بیگی جون میبینی حرف منو این همه تبلیغات رسانه ها رو گوش ندادی نرفتی اون سیم کارت همراه اول رو بخری حالا حسابی تنها شدی . ولی اشکال نداره بیا یه مودم خوشکل از خودم بخر با مارک همراه اول به محض اینکه کانکت شدی اولین سایتی که باز کنی داخلش توضیحات کامل رو نوشته که چکار کنیم تنها نباشیم . البته باید اول بری کال آف دیوتی 5 رو تا آخرش بازی کنی

مهدی جان عزیزم یه نگاه به ساعت انداختی ؟ تنها چیزی که میتونم حدس بزنم اینه که اون موقع صبح بیدارت کردن گفتن باید بری آش بگیری ؟ نههههههههه غلااااااامممممممم ؟
مهدی بنفشابی مثل اینکه نامریی شدی ، جون من بگو چیکار کردی نامریی شدی پولش هر چی باشه حساب میکنیم داداش .

آقا من توی تاپیک خارجکیها خوندم سن من رو از سال 1971 حساب کردن ، نا امید شدم ، یعنی اینقدر پیر شدم ؟!

محمد هم برا جشن تولدم عکسای دهه 70 رو گذاشته بود .
نتیجه = باید به آدمین نامه بدم اون 1971 رو برداره به جاش 1983 بذاره .

درود شکوفه جان

.
30 تا مهمان ؟ بیشترین چیزی که ذهن من رو الان مشغول کرده شستن ظرفها و نظافت خونه هست ، بخصوص اینکه چند تا قد و نیم قد ما بینشون باشه .
پس من کو ؟ !

به قول خواهر زادم که 5/2 سالشه میگه : دیده دوست ندالم .
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (1 عضو و 3 مهمان)
hossein_1971
اون سه نفر مهمان هم زود بیان تو اعتراف کنن .