نمایش پست تنها
قدیمی 02-11-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali.p80 نمایش پست ها
سلام

ناز...ناز،ناراحت نباش ما ،هم دوست داریم هم حواتو داریم...
مرسی از شما علی آقا دستت درد کنه منم دوست دارم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 نمایش پست ها
شما که خوبی شک ندارم!
آقا ممد شما کلا فوری باور میکنی که مردم واقعا از دستت ناراحت شدن
درحالیکه اینطور نیست
هرکی اخلاقای خودشو داره و ما هم می فهمیم
هیچکی کامل نیست که حق داشته باشه دیگران در برابرش کامل باشن
منتها ما می دونیم قهر کنیم بحث به نفع خودمون تموم میشه!
شما خودزنی کنی دیکتاتوری به نفع ما پیش میاد
من میگم هیچکی خودزنی نکنه، هیشکی هم مردمو نزنه!
حل میشه!
اون موقع که سلاح پخش میکردن، مشت و بقیه اش به شما رسید ما هم قهر رو برداشتیم!

شلدون خیلی الگوی خوبیه!
کاملا پاک پاک! مخ مخ!
شما ایناشو داری فقط! آخه اون شلدون هیچوقت دلش نمی خواست از سقف آویزون شه!
برو در خونه پنی اینا!

خوب تو هم می رفتی!

آخه پسردایی میای شروع کنی مثلا اون احساسات جفنگو بذاری کنار و به خودت بقبولونی (کلمه رو نگا!)همه چی آرومه: یهو یکی با مشت می زنه تو برجکت!
عین الآن من!

بهه! شلدون باشی بازی نکنی!
واقعا که!
اگه بهش نگفتم!
من یکی که خسته ام! دوس دارم زمان وایسه یکم استراحت کنم!
اصلا نمی دونم می خوام چیکار کنم!
نه به مردم اسمس می دمف نه جواب کسی رو می دم، نه دلم تنگ میشه، نه به چیزی اهمیت می دم شدم نوترون!
گیج و منگم! یه چیزایی به ذهنم می رسه، بعد بیخیالش می شم، بعد دنبال برنامه برا آینده ام میگردم یه عالمه راه به ذهنم می رسه که هرکدومشون از یه طرف لنگ می زنن، بعد اونم بیخیال میشم!
خلاصه روزام اساسا به بطالت می گذره!
بدیش اینکه دیگه نمی دونم چی درسته چی غلط!

معلومه عشق دعوام خاله رزی؟
نه خاله جون اینجا کلا یخ کرده، با دعوا آتیشش زیاد میشه! برای دعوا هم کی و چی بهتر از نسیم و غزل و حسین و ... میگم ممد جون شما هم بیا دعوا پسرداییمم دعوت می کنیم، حوصله جمع جا بیاد کلا!
اگه حسین آقا واقعا متولد 1971 باشه یعنی من دارم بایکی دعوا می کنم که 18 سال از خودم بزرگتره! و این یعین باید برم دارالتادیب!البته فکر کنم دارالتادیب پسرونه اس! حالا هرچی!
از این به بعد با آقا ممد دعوا میکنم!
حسین که شک نداشته باش متولد 1971 هست (تقصیر خودته منو پیش همه ضایع کردی ) بعد صبا خانوم من چجوری پاشم برم مسافرت خانوما چیکار کنم اونجا خرس گنده ! در مورد پاک بودن نه بابا ما اونقدرها پاک پاک نیستیم زمینه خلاف داشتیم منتها عرضه شو نداشتیم نمونه اش یکبار رفتم سیگار بابام رو از تو جیبش برداشتم رفتم پیلوت خونمون آتیشش کردم هی توش فوت کردم دیدم هیچ اتفاقی نمی افته اصلاً کلاً دیگه بیخیالش شدم آخه یکی نبود بگه احمق این همه فوت کردی یکبار با دهنت نفس میکشیدی خلاصه نشد دیگه !
نوترون ذره خیلی مهمی هست میدونستین عامل انفجار هسته ای همین نوترون هست پس از این مواظب باشیم شما عصبانی نشی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shokofe نمایش پست ها
سلام
احوالات
جای همگی خالی دیشب 30 تا مهمون داشتم خیلی سرم شلوغ بود وقت نکردم بیام
الان همه کارام تموم شده و در خدمتیم

اول همه پست هارو خوندم و دیدم هایلات همشون تنهایی محمد هست
یاد حرف پارسا افتادم که همیشه میگه من خیلی بدشانسم که تنهام آخه از این که خواهر یا برادر نداره ناراحته
کلا" تو پست های محمد هم این موضوع خیلی به چشم میاد هم این که خودش وابسته مامان باباشه هم اونا خیلی روی آقا محمد زوم کردن فک کنم یکی یدونست
نه آقا محمد؟

خوب مهدی جان نگفتی چرا عصبی بودی؟
ایشالا که مشکل حل شده باشه

رزی عزیزم خوبی؟
حالا این چیزی که با اسفناج درست کردی چطور شد؟
خوش مزه شد یا نه که ما هم درست کنیم

مینا زیاد نیستی کجایی؟؟؟

صبا مهرگان مهبا ترنم مهدی شیرازی حسین سهراب افسانه علی و همه اونایی که از قلم افتادن ایشالا خوب و خوش باشن

این یک روزی که نبودم دلم براتون خیلی تنگ شده بود

نه شکوفه خانوم ما دوتا بچه بودیم یک خواهر داشتم ازدواج کرد رفت بیشتر اوقات پیش ما نیست خواهرم که ازدواج کرد وقتی هم که میاد دیگه نمیتونم مثل سابق باهاش شوخی کنم میگه جلوی دامادمون بعده ، خلاصه یه طوری هست دیگه نمیشه ! ولی تک پسرم گل پسرم نیستم !
من تک پسرم خاک تو سرم هستم !
خوش به حال پارسا تک فرزند هست میتونه از این سالهای زندگیش لذت ببره من تا دبیرستان مجبور بودم از وسایل خواهرم استفاده کنم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط GhaZaL.Mr نمایش پست ها
ئه ! ممد من که گفتم ناراحت نشدم ازت. قهر مال اوناییه که کم میارن. دیدی که چه جواب دندون شکنی بت دادم!
مهم اینه که کم آوردی و اعتراف کردی! البته نه با استفاده از به قول خودت سلاح دخترونه (قهر)، بلکه با استفاده از منطق دخترونه !

نقل قول:
نوشته اصلی توسط حسین نمایش پست ها
اصلا حالم خوب نیست ، الان دیگه فایده نداره مهدی ،در یه صورت ازت قبول میکنم که بری دشت ارژن لواشک بخری بیای .
دو دیقه نبودی این شد ، اگه دو روز نیای چی میشه ه ه !!
درود بر تو ای نیک مرد
بیا هتل کاروانسرا ، آدرس از این دقیقتر ؟
60 درجه هم تجربه کردیم مهدی جان ، یه سر برو شرکت نفت 60 که خوبه 70 رو هم تجربه میکنی
شماره دادم مواقع اظطراری که با کبریت میای تو پی سی زنگ بزنی آتش نشانی ، وگرنه میترسم خدای نکرده سایت هم مثل تخت جمشید بسوزه
ها ای ی ی ه ه ، مهدی دیدی بالاخره اعتراف کردی ، افعال معکوس که نبید ؟
سهراب ورشکست کردم چقدر دیگه برات ریبن بیارم .
به قول خودت آنا تقصیر مه چیه رفتم از دختر کبریت فروش کبریت بخرم میبینم به به دیگه خبری از کبریت نیس که انواع فندک مدرنیزه گذاشته بود برا فروش . ولی طفلی دلم واسش سوخت باز هم تو این سرما کسی ازش نمیخرید
من تاپیک خارجکیها فقط ماهی یه دفعه میام ، اونم زمانیه که حقوقمو بگیرم پس تا اول برج آینده دیگه نمیتونم بیام .
محمد جان عزیزم این همه تلویزیون داره خودشو خفه میکنه تبلیغ میکنه من هم میگم یه سیم کارت همراه اول بخر داداش . با همراه اول هیچ کس تنها نیست
آی گفتی خاله رزیتا اینقدر کل کل کردیم نسیم هم قهر کرده . حالا رفته دوپینگ کرده شده طوفان ، اثراتش هم پیداست دیگه دارم پستهای طولانی میزنم .
بیگی جون میبینی حرف منو این همه تبلیغات رسانه ها رو گوش ندادی نرفتی اون سیم کارت همراه اول رو بخری حالا حسابی تنها شدی . ولی اشکال نداره بیا یه مودم خوشکل از خودم بخر با مارک همراه اول به محض اینکه کانکت شدی اولین سایتی که باز کنی داخلش توضیحات کامل رو نوشته که چکار کنیم تنها نباشیم . البته باید اول بری کال آف دیوتی 5 رو تا آخرش بازی کنی
مهدی جان عزیزم یه نگاه به ساعت انداختی ؟ تنها چیزی که میتونم حدس بزنم اینه که اون موقع صبح بیدارت کردن گفتن باید بری آش بگیری ؟ نههههههههه غلااااااامممممممم ؟
مهدی بنفشابی مثل اینکه نامریی شدی ، جون من بگو چیکار کردی نامریی شدی پولش هر چی باشه حساب میکنیم داداش .
آقا من توی تاپیک خارجکیها خوندم سن من رو از سال 1971 حساب کردن ، نا امید شدم ، یعنی اینقدر پیر شدم ؟!
محمد هم برا جشن تولدم عکسای دهه 70 رو گذاشته بود .
نتیجه = باید به آدمین نامه بدم اون 1971 رو برداره به جاش 1983 بذاره .
درود شکوفه جان .
30 تا مهمان ؟ بیشترین چیزی که ذهن من رو الان مشغول کرده شستن ظرفها و نظافت خونه هست ، بخصوص اینکه چند تا قد و نیم قد ما بینشون باشه .
پس من کو ؟ !
به قول خواهر زادم که 5/2 سالشه میگه : دیده دوست ندالم .

کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (1 عضو و 3 مهمان) ‏hossein_1971
اون سه نفر مهمان هم زود بیان تو اعتراف کنن .
حسین من همراه اول دارم ولی نمیدونم چرا موبایلم رو همه جا جا میزارم الان باید برم خونه داییم موبایلم رو بردارم بیارم !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 02-11-2012 در ساعت 11:47 AM
2 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید