نمایش پست تنها
قدیمی 02-12-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مخترع قمی دستگاه بهبود ساز آب چاه های كشاورزی را ساخت

مخترع قمی دستگاه بهبود ساز آب چاه های كشاورزی را ساخت

تهران- مخترع قمی دستگاه بهبودساز آب چاه كشاورزی را ساخت . آب استخراج شده توسط این دستگاه دارای شوری كم است كه این امر موجب افزایش جذب آب در گیاهان می شود.

'محسن نیكخواه' مخترع این دستگاه روز یكشنبه درگفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: بهبود ساز آب دستگاهی است كه با مغناطیسی كردن آب، كشش سطحی آن را كاهش می دهد . در نتیجه شوری آب كم می شود و كاهش شوری موجب افزاش قابلیت جذب آب در گیاه می شود.

وی افزود: كلسیتها یكی از ذرات موجود در آب كشاورزی است كه با رسوب كردن روی ریشه گیاهان موجب می شود كه منافذ مویی روی ریشه بسته شود و در نتیجه گیاه قادر نخواهد بود تا آب و مواد غذایی را جذب كند.

این مخترع توضیح داد: دستگاه بهبود ساز بر روی كلیستها اثر می گذارد و آنها را تبدیل به ماده دیگری می كند.

به گفته وی استفاده از این دستگاه مزایای زیادی دارد كه از آن جمله می توان به جلوگیری از سوختگی برگ در آبیاری بارانی، افزایش توسعه ریشه، كاهش دوره رشد در زراعت، تحریك بذر و افزایش جوانه زنی و حفظ بیشتر رطوبت اشاره كرد .

نیكخواه گفت: این دستگاه در مناطق كویری بسیار پركاربرد است چراكه در این مناطق با پدیده شوری آب مواجه هستیم كه استفاده از این دستگاه موجب كاهش شدید شوری آب چاه می شود .

نیكخواه خاطرنشان كرد: كاهش كیفیت آب و لب شور شدن آن همچنین موجب شوری خاك می شود و این امرموجب به خطرافتادن بخش كشاورزی در آینده خواهد شد.

به گفته وی هم اكنون دستگاه های زیادی دربخش كشاورزی مانند ماشینهای آماده سازی زمین، كاشت، داشت ، برداشت و انواع سمپاشها وارد كشور می شود ولی این دستگاه ها بر كیفیت آب چاه های كشاورزی تاثیر چندانی ندارد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید