
02-12-2012
|
 |
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مردم به شایعات توجه نكنند/ كالاها و ارزاق عمومی در انبارهای استان به وفور وجود دارد
مدیركل تعزیرات حكومتی استان:
مردم به شایعات توجه نكنند/ كالاها و ارزاق عمومی در انبارهای استان به وفور وجود دارد
كرماشناه - مدیركل تعزیرات حكومتی استان كرمانشاه، با تاكید براینكه كالا و ارزاق عمومی در انبارهای استان به وفور وجود دارد به شهروندان كرمانشاهی این اطمینان خاطر را داد كه مشكلی از این بابت وجود ندارد و بهتر به شایعات مطرح شده توجه نكنند.
بهرام براری روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: هم اكنون كلیه كالاها و ارزاق عمومی در انبارها، مراكز تهیه و توزیع و فروشگاه های استان به مقدار كافی وجود دارد و جای هیچگونه نگرانی از این بابت برای تهیه مایحتاج عمومی وجود ندارد.
وی افزود: تقاضای كاذب مصرف كنندگان زمینه را برای فعالیت دلالان و سودجویان فراهم می كند، لذا از مردم تقاضا داریم كه با افزایش ندادن تقاضاهای خود نسبت به خرید كالاها و ارزاق عمومی، اجازه سودجویی به دلالان را ندهند.
براری همچنین به حضور مستمر و گسترده شعب سیار تعزیرات حكومتی در بازار اشاره كرد و گفت: در پی نوساناتی كه در قیمت سكه و دلار به وجود آمد و در این بین بسیاری از دلالان و سودجویان قصد گران فروشی و احتكار را داشتند، تعزیرات حكومتی به صورت ویژه در بازار حضور یافت و به صورت جدی با هرگونه تخلفی برخورد كرده و می كند.
وی خاطرنشان كرد: متاسفانه بعضی اوقات مشاهده شده كه مغازه داران به بهانه افزایش قیمت برخی محصولات در بازار، كالایی را كه باید تا انتهای فروش آن را به قیمتی ثابت ارضه كنند، با قیمت بیشتری به مشتریان و متقاضیان به فروش رسانده اند كه این جرم بوده و بنا برقانون با این دسته از افراد برخورد شده است.
براری در پایان از مردم كرمانشاه خواست؛ كه در صورت مشاهده هرگونه گران فروشی یا كم فروشی مراتب را با شماره تلفن های 124 و 8350006 اطلاع رسانی كنند، تا به نحو مقتضی و در اسرع وقت به موارد آن ها رسیدگی شود.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|