نمایش پست تنها
قدیمی 02-12-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض سالانه 30هزار مترمربع فرش دستباف در استان كرمانشاه تولید می شود

سالانه 30هزار مترمربع فرش دستباف در استان كرمانشاه تولید می شود

كرمانشاه - معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت استان كرمانشاه از تولید سالانه 30 هزار متر مربع فرش دستباف در استان خبر داد و گفت: این فرش ها علاوه بر مصارف داخلی به كشورهای عربی و اروپایی نیز صادرمی شود.

علی اسماعیلی روز یكشنبه در گفت , گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: هم اكنون 27 كارگاه قالیبافی با 16 هزار بافنده خانگی در استان كرمانشاه وجود دارد كه این كارگاه ها در مجموع زمینه اشتغال 500 نفر را نیز فراهم آورده اند.

وی همچنین در خصوص اعطای تسهیلات به قالیبافان استان نیز اظهار داشت: در این رابطه 30 میلیارد ریال تسهیلات در حال جذب می باشد كه تاكنون 9 میلیارد ریال آن با استفاده از تفاهم نامه منعقد شده میان مركز ملی فرش ایران و بانك كشاورزی جذب و به متقاضیان واگذار شده است.

اسماعیلی خاطرنشان كرد: همچنین در بخش روستایی نیز تاكنون یك میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان فرش باف پرداخت شده است.

این مقام مسوول در خصوص بحث صادرات نیز به ایرنا، گفت: از مسوولین گمركات استان خواسته ایم كه زمینه صادرات فرش دستباف كرمانشاه را از طریق مرزهای رسمی استان فراهم كنند.

اسماعیلی در پایان از برگزاری جشنواره فروش فرش دستباف در استان كرمانشاه خبر داد و گفت: این جشنواره از روز گذشته (شنبه) و در سالروز پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی آغاز شده و تا 22 اسفند ماه امسال در فروشگاه های معتبر فرش ادامه خواهد داشت.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید