نمایش پست تنها
قدیمی 02-13-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض هرگونه افزایش خودسرانه قیمت كالا تخلف و با آن برخورد قانونی می شود

سرپرست صنعت، معدن و تجارت كرمانشاه:

هرگونه افزایش خودسرانه قیمت كالا تخلف و با آن برخورد قانونی می شود

كرمانشاه - سرپرست اداره كل صنعت، معدن و تجارت استان كرمانشاه با انتقاد از افزایش غیرقانونی قیمت برخی اجناس و كالاها، این كار را تخلف دانست و از برخورد قاطع و قانونی با افراد متخلف خبر داد.

محسن رستمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اعلام اینكه در روزهای اخیر بعضی واحدهای توزیعی، تولیدی و واردكنندگان كالا به بهانه تغییرات نرخ ارز، اقدام به افزایش خودسرانه برخی كالاها كرده بودند، اظهار داشت: پس از احراز این مسئله، بازرسان سازمان حمایت از حقوق مصرف كنندگان، برخورد قاطعی با این افراد به عمل آوردند.

وی افزود: هرگونه افزایش قیمت بدون هماهنگی سازمان حمایت از حقوق مصرف كنندگان و تولید كنندگان، گرانفروشی محسوب شده و مطابق قانون با گرانفروشان برخورد می شود.

رستمی خاطرنشان كرد: بنابراین تمام واحدهای اقتصادی اعم از وارداتی، تولیدی، توزیعی و خدماتی چنانچه تغییراتی در قیمت های قبلی اجناس و كالاهای خود بدون هماهنگی با سازمان مذكور ایجاد كرده اند باید در اسرع وقت نسبت به بازگشت قیمت ها به مقادیر قبلی اقدام كنند.

این مقام مسوول یادآور شد: در غیر این صورت، بازرسان ادارات كل صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حكومتی مستقر در سازمان حمایت از حقوق مصرف كنندگان با متخلفان برخورد خواهند كرد.

رستمی در پایان، با اعلام شماره تماس 124، اعلام كرد: مردم می توانند هرگونه تخلف اقتصادی را با این شماره در میان بگذارند و مطمئن باشند در اسرع وقت به آنها رسیدگی خواهد شد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید