02-19-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
حاشیه دیدار تیمهای فوتبال شیرین فراز كرمانشاه و گل گهر سیرجان
حاشیه دیدار تیمهای فوتبال شیرین فراز كرمانشاه و گل گهر سیرجان
كرمانشاه - دیدار تیمهای فوتبال شیرین فراز كرمانشاه و گلگهر سیرجان، در چارچوب هفته نوزدهم لیگ آزدگان، كه به برتری 'یك بر صفر' شیرین فراز انجامید، با حاشیه های فراوانی نیز همراه بود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این دیدار كه عصر پنجشنبه در ورزشگاه اختصاصی گل گهر برگزار شد، برخی هواداران سیرجانی با قمه و چاقو بازیكنان شیرینفراز را تهدید كردند.
در ابتدای این مسابقه، تماشاگران تیم گل گهر با پرتاب سنگ و فحاشی به تیم شیرین فراز خوشآمد گفتند و جو بدی را در ورزشگاه ایجاد كردند.
بر اساس گزارش های رسیده، در حالی كه بازی دو تیم در جریان بود، برخی از هواداران تیم میزبان به جایگاه ویژه و كنار زمین رفتند و مسئولان و كادر فنی شیرینفراز را تهدید كردند.
در پایان بازی نیز، در اتفاقی عجیب چند تن از هواداران سیرجانی با در دست گرفتن چاقو، قمه و سنگ به پشت در رختكن شیرینفرازیها رفتند و آنها را تهدید كردند.
تمام این اتفاقات در حالی رخ داد كه تعداد ماموران انتظامی برای كنترل این مسابقه بسیار كم بود و همین امر موجب شد تا بازیكنان شیرینفراز حدود دو ساعت در رختكن زندانی شوند.
طبق گزارش های واصله، افرادی كه قمه در دست داشتند به بازیكنان تیم كرمانشاهی حمله كردند كه منجر به زخمی و مصدوم شدن چند نفر از بازیكنان و مسوولین شیرینفراز شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|