نمایش پست تنها
قدیمی 02-19-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض برنامه های هفته ملی سلامت مردان در كرمانشاه اعلام شد

برنامه های هفته ملی سلامت مردان در كرمانشاه اعلام شد

كرمانشاه - كارشناس مسوول برنامه میانسالان دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه اهم برنامه های هفته ملی سلامت (اول تا هفتم اسفند ماه) در استان را اعلام كرد.

' فریبا سهرابی ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه شعار امسال هفته ملی سلامت مردان توسط وزارت بهداشت با عنوان 'سلامت خود را جدی بگیرید' انتخاب شده ، افزود: در این راستا برنامه های خاصی پیش بینی شده است كه طی مدت یاد شده توسط دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه در سراسر استان به اجرا درخواهد آمد.

وی با اشاره به نامگذاری خاص هر یك از روزهای این هفته ، گفت: برنامه های تقویمی این هفت روز به ترتیب با عناوین تغذیه مردان ، خود مراقبتی و سلامت مردان ، سلامت روانی و مهارتهای زندگی ، سلامت باروری ، فعالیت جسمانی ، سلامت مردان جوان و خانواده و سلامت مردان نام گرفته اند.

سهرابی گفت: در هر یك از روزهای این هفته با توجه به نامگذاری آن روز ، برنامه های متنوعی در راستای آگاه سازی مردان برای حفظ و ارتقای سلامت جسمی و روحی شان به اجرا درخواهد آمد.

وی ویزیت رایگان مردان ، توزیع پمفلت و بروشورهای آموزشی ویژه سلامت مردان ، پخش برنامه های تلویزیونی و رادیویی با حضور پزشكان مختلف در راستای آگاهی دهی به مردان جامعه در زمینه سلامت و نصب بنرهای آموزشی مختلف در سطح میادین و معابر استان را از اهم این برنامه ها عنوان كرد.

سهرابی گفت: همچنین طی این مدت بروشورهای آموزشی در زمینه سلامت مردان بمنظور توزیع میان این قشر جامعه به تمامی دستگاههای اجرایی استان داده می شود.

وی در پایان گفت: تمامی برنامه های هفته ملی سلامت مردان از سوی وزارت بهداشت به دانشگاههای علوم پزشكی سراسر كشور ابلاغ گردیده و لازم الاجرا هستند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید