02-19-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مردان بیشتر از زنان در معرض بیماری های كشنده هستند
مردان بیشتر از زنان در معرض بیماری های كشنده هستند
تبریز- قایم مقام مركز بهداشت آذربایجان شرقی گفت: مردان بیشتر از زنان در معرض بیماری های كشنده قرار دارند و در مجموع آمار مرگ و میر آنها بالاتر از زنان است.
مجید كارآموز ' روز یك شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: امید به زندگی در میان مردان جامعه ما حدود 70 سال است، در حالی كه این رقم در میان زنان سه سال بیشتر است.
وی، با بیان اینكه سیگار، الكل، چاقی و استرس شغلی سلامتی مردان را تهدید می كند، گفت: مردان پنج برابر بیشتر از زنان درحوادث ترافیكی جان خود را از دست می دهند، اعتیاد در میان آنها 10 برابر و سقوط سه برابر بیشتر از زنان موجب مرگ و میر می شود.
وی یادآورشد: قتل، خشونت، خودكشی، اسكیزوفرنی (توهم) و آسم در مردان بیشتر از زنان دیده می شود.
كارآموز تاكید كرد: 2/29 درصد از مردان دارای اضافه وزن و 2/11 درصد دچار چاقی هستند، 21 درصد مردان روزانه از دخانیات استفاده می كنند و 6/17 درصد آنها دارای فشار خون بالا هستند.
وی با اشاره به اینكه مردان كمتر از زنان به پزشك مراجعه می كنند، اظهار كرد: با توجه به محور قرار گرفتن مردان در خانواده سلامت آنها باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
مدیر گروه خانواده دانشگاه علوم پزشكی تبریز گفت: سلامت مردان در خانواده ها در حاشیه قرار گرفته است.
ناصر رهبر تاكید كرد: باید درجهت پیشگیری از بیماری های مردان اطلاع رسانی های لازم صورت گیرد و قبل از وخیم تر شدن بیماری آنها، تشخیص و درمان شروع شود.
وی یادآورشد: مردان بیشتر دچار بیماری های كشنده می شوند در حالی كه بیماری های زنان اغلب ضعیف و ناتوان كننده است.
هفته اول اسفندماه به عنوان هفته سلامت مردان نام گذاری شده است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|