نمایش پست تنها
قدیمی 02-20-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام به همه اینترنتم امشب مشکل داره نمیتونم خوب بیام ولی فعلاً دست و پا شکسته یه چیز بنویسم تا بعد من نمیدونم داستان چیه مثل اینکه هر وقت من نیستم اینجا شلوغ میشه !
------------------------------------------------------------------------------------------------
مهدی جان من چاکرتم شهلاتیم داداش اصلاً هر چی تو بگی
شهلا و مهلا ، مه لقا ...........! همه اینا در مقابل یک تار موهات
--------------------------------------------------------------------------------------------
سهراب جون
بفرما دستور عمل شهلایی کردن
ابتدا چشمها رو تا حد ممکن بهش بی خوابی میدی تا یه مقداری قرمز بشه
بعد عین آدمهای ندید بدید میشینی پشت کامپیوتر شونصد تا سایت باز میکنی
بعد آخر سر میای اینجا تو فروم که یک گپی بزنی 4 تا پست بدی
چشات که سنگین شد با حرکت ابرو موج مکزیکی میزنی
بعد دو سه تا موج خودش راه میفته در مراحل پیشرفته تر چشات اسمال آقایی میشه که چون مهارت نداری از شهلایی شروع کن تا من مراحل بعدی رو بهت یاد بدم
--------------------------------------------------------------------------------------------
صبا خانوم تهدید نکن میتونی تهدیدتو عملی کن ما پوستمون کلفته کتک خورمون هم ملسه از اعدام ما رو نترسون که چند بار پای چوبه دار رفتیم برگشتیم یادش بخیر
در ضمن من دانشجوجه ام هنوز دانشجو نشدم ! تازه فوق لیسانس بگیریم میگن طرف مهندسه ! ادبی صحبت میکنید دیگه من اصلاً هیچی نمیفهمم
تا اطلاع ثانوی من تصمیم دارم با حسین همکاری کنم و جنگی تمام عیار بر علیه شما راه بیندازیم زره و کلاه خود را آماده کن برای نبردی بزرگ .
----------------------------------------------------------------------------------------------
از اونجایی حضور فرماندهان فروم از جمله رزیتا خانوم ، خانوم توکلی ، شکوفه خانوم
ادمین و شروین در اینجا رویت شده من به شما هشدار میدم کوروش میخواد دوباره ترق تروق کنه ! خلاصه از ما گفتن بود
-------------------------------------------------------------------------------------------
حامد من ایمان دارم تو به چیزی که میخوای میرسی
شک نکن اصلاً ! من هم میخوام برا ارشد دیگه تمام انرژیمو بزارم دیگه هر چی باداباد
-----------------------------------------------------------------------------------------------

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

11 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید