نمایش پست تنها
قدیمی 02-20-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض قولنج كردن ناحیه پشت از علامت بیماری قلبی و عروقی در افراد است

قولنج كردن ناحیه پشت از علامت بیماری قلبی و عروقی در افراد است

زنجان- فوق تخصص بیماریهای قلبی و عروقی مركز آموزشی درمانی آیت الله موسوی زنجان، گفت: قولنج كردن ناحیه پشت می تواند یكی از علامتهای بیماری قلبی و عروقی در افراد باشد.

دكتر 'حسن آهنگر' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینكه قولنج كردن ناحیه پشت علت های مختلفی دارد، افزود: قولنج كردن در این ناحیه در برخی موارد به دلیل گرفتگی عضلانی، مشكلات گوارشی و یا قرار گرفتن در معرض سرما و گرما بروز می كند.

وی، اظهار كرد: انجام حركات ناگهانی ورزشی و كارهای سنگین نیز از دیگر علل قولنج كردن ناحیه پشت در افراد است.

این فوق تخصص بیماریهای قلبی و عروقی مركز آموزشی درمانی آیت الله موسوی زنجان، اظهار داشت: در برخی از موارد قولنج كردن ناحیه پشت با بیماری های قلبی و عروقی اشتباه گرفته می شود كه این موضوع نیاز به اقدامات تشخیصی بیشتری دارد.

وی، بابیان اینكه قولنج با انجام درمان های فیزیوتراپی بهبود می یابد، اظهار داشت: در صورت رد كردن علل مهم تر قولنج مثل بیماریهای قلبی و عروقی انجام درمان های ماساژ و استراحت كامل می تواند به روند تسریع بهبودی این بیماری كمك فراوانی كند.

آهنگر، افزود: درصورت بروز قولنج ناحیه پشت در افراد سیگاری، مبتلایان به بیماری دیابت و فشار خون احتمال بیشتری به ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی وجود دارد.

وی خاطرنشان كرد: درصورت طولانی شدن قولنج در افراد بررسی علل مهم تر همچون انجام آزمایش های بیشتر ضروری است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید