02-24-2012
|
 |
کاربر فعال 
|
|
سپاسها: : 6,774
4,753 سپاس در 854 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اول بگم به جون مادرم من از این کار ها نمی کنم فقط برای بار اول و آخرم بود .ترنم جان قسم می خورم کار من نبوده . خواستم امتحان کنم ببینم میشه.. گفتم چه بهتر از داداشم بهتر کی می تونه باشه .. به خدا انقدر التماس کرد . دلم سوخت تازه همسرم تشویقم می کرد حالا حالا ها بهش نده .... تازه یه بار من با کامپیوتر کار می کردم همسرم با لپ تلپ توی پذیرایی نشسته بود هر صفحه ای که باز می کردم می دیدم خود بخود بسته می شه ... یا موس تو هوا می چرخید .. همسرم رو صدا زدم تا خواستم حرف بزنم میگه چیه موس تو هم می چرخه با تعجب می گم تو از کجا می دونی .. می گه این همه وقت نمی گی چرا صفحاتت بسته می شه ... من فکر کردم سیستمم ویروس گرفته .. نگو کار خود بد جنسشه .. داره سر به سرم می زاره ... یه بار هم این بلا رو سر کتایون خواهرش آورد .. که زنگ زده می گه چی کار کنم .. می گه هیچی امنیت سیستمت رو محکم کن ... یعنی این همه توضیح دادم بگم کمال هم نشینه ..در ضمن من خیلی وقته 18 سالگیم رو گذروندم ..
گلبرگ جان این موقع و غذا ... حالا دیر وقته ... اگه زودتر می گفتی طرز تهیه ی (کوردن بلو ) رو برات می گفتم ... خیلی راحت .. با گوشت سینه ی مرغ و دو تیکه کالباس و کمی پنیر پیتزا .. ایشاالله بعدا میام دستورش رو برات می نویسم ..
ویرایش توسط Afsaneh_roj : 02-24-2012 در ساعت 10:42 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|