02-25-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بد شانسی مانع كسب امتیازتیم ما شد/ شیرین فراز شایستگی لیگ برتری شدن را دارد
سرمربی شهرداری یاسوج:
بد شانسی مانع كسب امتیازتیم ما شد/ شیرین فراز شایستگی لیگ برتری شدن را دارد
كرمانشاه - سرمربی تیم شهرداری یاسوج با تقدیر از بازیكنان خود، گفت: بازی خوبی مقابل شیرین فراز انجام دادیم اما بدشانسی مانع كسب امتیاز تیم ما در این مسابقه شد و نتوانستیم امتیازی كسب كنیم.
'جمشید غدیری' عصر پنجشنبه، پس از پایان دیدار تیم های شیرین فراز كرمانشاه و شهرداری یاسوج كه برتری ' یك بر صفر ' شیرین فراز انجامید، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: دو تیم بازی خوب و پایاپایی را به نمایش گذاشتند كه در نهایت شیرین فراز از موقعیت های خوب بهتر استفاده كرد و توانست سه امتیاز مسابقه را كسب كند.
وی افزود: این مسابقه دو نیمه متفاوت داشت، نیمه اول شیرین فراز بهتر بازی كرد و موقعیت های خطرناكی داشت و نیمه دوم شهرداری تیم برتر میدان بود و اكثر دقایق مسابقه را در اختیار داشت اما به دلیل بی تجربگی، بازیكنان نتوانستند از موقعیت های بدست آمده خوب استفاده كنند و شكست را پذیرا شدند.
غدیری افزود: در بازی های آینده تلاش می كنیم كه نتایج بهتری كسب كنیم و جایگاه خود را در جدول ارتقاء ببخشیم.
سرمربی شهرداری یاسوج همچنین در خصوص تیم شیرین فراز نیز اظهار داشت: این تیم در نیم فصل دوم كاملا متحول شده و با نتایجی كه به دست آورده تبدیل به یكی از مدعیان صعود به لیگ برتر شده و من فكر می كنم این تیم توانایی و شایستگی لیگ برتری شدن را داشته باشد.
غدیری در پایان شرایط میزبانی كرمانشاه را مطلوب ارزیابی كرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|