نمایش پست تنها
قدیمی 02-25-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اخبار كوتاه پزشكی

اخبار كوتاه پزشكی

تهران - چند خبر كوتاه پزشكی درباره تقویت ماهیچه ها، كاهش درد زانو، افزایش تراكم و شناسایی دومین عامل ژنتیكی برای شروع دیرهنگام بیماری آلزایمر را می خوانیم:

•شناسایی دومین عامل ژنتیكی برای شروع دیرهنگام بیماری آلزایمر

پژوهشگرها سال‌های سال بر این باور بودند كه بیماری آلزایمر به دلیل جهش ناگهانی در یك ژن منفرد بروز می‌كند؛ ولی محققان دانشكده پزشكی 'آلبرت انیشتین' اخیرا موفق به شناسایی یك ژن دوم به‌نام CALHM1 ( سرنام calcium homeostasis modulator 1 شده‌اند كه عامل اصلی شروع دیرهنگام این اختلال عصبی محسوب می‌شود. بیماری آلزایمر یك بیماری پیش‌رونده عصبی است كه مشخصه اصلی آن از‌دست‌دادن انبوهی از سلول های عصبی در مناطق مختلف مغز و حضور پلاك‌های آمیلویید- ب است.

دانشمندان بر این باورند كه ژن CALHM1 می‌تواند یك محرك مناسب برای درمان ضد آمولوییدی در بیماری آلزایمر باشد و از این طریق بیماری آلزایمر را به تاخیر بیندازد و كنترل كند.

•تقویت عضلات باسن درد زانو را كاهش می‌دهد.

به گزارش سایت 'هلث' انجام تمرینات موثر در تقویت عضلات ناحیه مركزی بدن به ویژه باسن موجب افزایش فرآیند راه رفتن و دویدن و كاهش غیرتصور درد زانو می‌شود. علاوه بر این كاهش وزن بدن نیز این رویه را سرعت می‌بخشد.

•استفاده از نیترات در افزایش تراكم و استحكام استخوان ها

به گزارش سایت 'هلث' مصرف پماد نیتروگلیسیرین در زنان یائسه به مدت 2 سال تراكم استخوان ها را افزایش می دهد و موجب استحكام آن می‌شود.

•برای تقویت ماهیچه ها و افزایش كارایی آنها اسفناج مصرف كنید.

به گزارش سایت 'هلث' تحقیقات اخیر نشان می‌دهد كه مصرف اسفناج و سبزیجاتی كه دارای برگ سبز پررنگ هستند به میزان قابل توجهی در تقویت عضلات موثر است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید