02-26-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پژوهشكده فضایی در دانشگاه های كشور تاسیس می شود
سرپرست سازمان فضایی ایران:
پژوهشكده فضایی در دانشگاه های كشور تاسیس می شود
تهران- سرپرست سازمان فضایی ایران از ایجاد پژوهشكده فضایی در دانشگاه های كشور خبر داد و گفت: براساس توافقات صورت گرفته در دانشگاه های صنعتی شریف، امیركبیر و علم و صنعت پژوهشكده های فضایی تاسیس می شود.
دكتر 'حمید فاضلی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با اعلام این مطلب افزود: همچنین بسیاری از دانشگاه های كشور كه دارای پژوهشكده فضایی هستند با كمك سازمان فضایی ایران به امكانات بیشتر آزمایشگاهی مجهز خواهند شد.
وی اظهار داشت: ایجاد و تجهیز پژوهشكده های فضایی در دانشگاهها چند سال است كه با موافقتنامه هایی میان دانشگاهها و دستگاه های دولتی مطرح شده است و براساس آن ساختمان ها و تجهیزات پژوهشكده های فضایی در دانشگاه ها احداث خواهد شد.
سرپرست سازمان فضایی ایران خاطرنشان كرد بسیاری از دانشگاه های كشور دارای پژوهشكده فضایی هستند، اما امكانات و تجهیزات لازم و نیز ساختمان مجزا ندارند كه این نقیصه با تلاش سازمان فضایی ایران رفع خواهد شد.
وی گفت: هم اكنون استادان و اعضای هیات علمی با سطح علمی بالا در این پژوهشكده ها فعالیت می كنند و پروژه های بسیار خوبی در پژوهشكده ها تعریف شده و قرار است با تجهیز و ایجاد پژوهشكده های فضایی به اجرای این پروژه ها بپردازند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|