نمایش پست تنها
قدیمی 02-28-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اول سلامی به گرمی بخاری نفتی به مهدی جان عزیز
نخسته ! دنیا به کام
کار و بار هم انشاءالله سکه ، چاکرتم
-----------------------------------------------------------------------------------
مهبا خانوم مرسی لطف کردید
در مورد درس ای آره نه اونقدر حالا آتیشی
نزدیکی عید هست و اصلاً حس درس به زور میاد
سعی میکنی با زاویه 90 درجه درس بخونی که یواش زاویه به صفر میل میکنه و میری تو امواج آلفا ! بعد بیدار میشی میبینی 3 ساعت خوابیدی !
خلاصه نزدیکی عید هست و خواب آلودگی دیگه !
به یاد همتون هستیم ! منتها من نمیدونم چرا جدیداً اینجا میخوام پست بزنم خجالت میکشم نیست این جواد گفته من کم رو هستم این کم روییش به من هم سرایت کرده ! الانم نیست اگه بود میگفت وای گلهای بهشتی قربونتون برم من !
--------------------------------------------------------------------------------------
خواهر داشتن اصلاً هم حسرت نداره ! مگه من خواهر دارم کجا رو گرفتم حالا !تازه خواهر اگر داشته باشی یک کار به کارات اضافه هم میشه کمک و اینا هم که اصلاً دورش رو خط بکش !
در ضمن ما هم از بردن جایزه اسکار بسی مشعوف شدیم به به به به
ایول به جدایی نادر از سیمین
من هم یه فیلم بسازم جدایی قادر از شیرین شاید جایزه ای چیزی گرفت !
خلاصه ما کلی خوشحال شدیم حقیقتش همه خوشحال شدن
------------------------------------------------------------------------------------------
صبا خانوم میگم من یک پیشنهادی دارم شما یک دکه یخ فروشی بزن کارت سکه میشه ها شما کلاهتو بنداز هوا دَرسِت تموم مییشه این ترم دیگه سایه شما هم تو این فروم پیدا نمیشه ! میرید در جرگه فارق از تحصیلان
من اگر این ترم همه رو بترکونم 7 ترمه تموم هست یعنی ترم بعد ولی نمیخوام چون حتماً باید ارشد قبول شم چرا ؟ چون هر وقت اسم سربازی میاد شب خواب میبینم به فیض شهادت نائل شدیم نیست خیلی خوش شانسیم ! دیگه دیگه !
خلاصه شما درس بخون ما هم درس میخوانیم !
------------------------------------------------------------------------------------------
کوروش میاد پست نمیزنه ! شروین میاد پست نمیزنه ! امیر عباس هم یه پست شخصیتهای کارتونی زد یک هو همه چی غیب شد ما که نفهمیدیم داستان چی بود !
و این که خانوم توکلی نیستن و رزیتا خانوم هم یه مدتی هست که نیستن البته قبلش اعلام کردند
خلاصه ما که به یاد همتون هستیم
ولی چون یه مدته رفتیم تو جو گلهای بهشتی تیریپ کم رویی میزنیم پست نمیدیم اینجا
وگرنه من ششششششاکرت همتون هشتم به مولا
---------------------------------------------------------------------------------------------

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 02-28-2012 در ساعت 04:34 PM
7 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید