
02-29-2012
|
 |
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
یك پژوهش: مصرف قرص خواب مرگ آفرین است
یك پژوهش: مصرف قرص خواب مرگ آفرین است
تهران - یك گروه پژوهش پزشكی در آمریكا اعلام كرد: مصرف انواع قرص های خواب كه در میان مردم طرفداران بسیاری دارد، چهار برابر احتمال بروز مرگ زودرس را بین مصرف كنندگان افزایش می دهد.
به گزارش ایرنا، بر اساس نتیجه تحقیق گروهی از پزشكان آمریكایی كه در تازه ترین شماره 'ژورنال بی.ام.جی. اوپن' انتشار یافته است، مصرف كنندگان میزان بالای قرص های خواب تا 35 درصد نسبت به افرادی كه از این قرص ها استفاده نمی كنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های سرطانی قرار دارند.
گروه تحت سرپرستی دكتر 'دنیل كریپك' در مركز پژوهش های خواب كلینیك 'اسكریپس' كالیفرنیا، در تدوین گزارش نهایی خود، به مقایسه سوابق درمانی بیش از 10 هزار و 500 بزرگسال مصرف كننده داروی خواب با 23 هزار و 600نفر بدون اینكه این قرص ها را مصرف كرده باشند، استناد كرده اند.
در این تحقیق 30 ماهه، انواع زیادی از داروهای خواب مورد بررسی و آزمایش قرار گرفته و تعداد كل مرگ و میرها در هر دو گروه تحت آزمایش به هزار نفر هم نرسیده است.
پزشكان می گویند، تفاوتی فاحش در میزان مرگ بین دو گروه ثبت شده كه براساس آن، احتمال فوت افراد كه حدود 18 تا 132 قرص خواب در سال مصرف می كردند تا حد 6/4 برابر بیشتر از اعضای گروه 'كنترل' یا بدون مصرف این قرص ها بوده است.
حتی كسانی كه كمتر از 18 قرص خواب در طول سال مصرف می كردند، 5/3 برابر بیشتر از دیگران در معرض مرگ ناگهانی قرار داشته اند.
در گزارش این تحقیق تصریح شده است: ارقام و آمار تقریبی نشان می دهند كه در سال 2010 تنها در آمریكا گروه داروهای موسوم به 'هیپنوتیك'(قرص های خواب) عامل حدود 320 تا 507 هزار مورد مرگ و میر بوده است.
پژوهشگران تأكید می كنند: گرچه این یافته ها، رابطه آماری معناداری بین میزان وقوع مرگ و استفاده از داروهای خواب آور را نشان می دهد، ولی هنوز موفق نشده اند دلیل این تاثیر را بیابند، اما همین یافته ها برای نواختن زنگ خطر در گوش طرفداران پرشمار داروهای خواب آور كافی است.
برآورد شده است كه سال 2010، حدود شش تا 10 درصد از بزرگسالان آمریكایی از این داروها استفاده كرده اند و میزان این استفاده در بخش هایی از اروپافراتر نیز هست.
همچنین پژوهش های قبلی درباره قرص های خواب، ارتباط مصرف این دسته دارویی با تصادف های خودرو، زمین خوردن های خطرناك و بروز سوانح مرگ آفرین را آشكار كرده بود.
افزون براین موارد، سندرم 'شب خواری' مانند بلع غذا در حالت ناهشیاری و مسدود شدن مری و همچنین عارضه زخم معده از اثرات سوء مصرف داروهای خواب آور اعلام شده بود.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|