02-29-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ابتلا به بیماری واریس به دلیل كم تحركی افراد جامعه در حال گسترش است
یك استاد دانشگاه:
ابتلا به بیماری واریس به دلیل كم تحركی افراد جامعه در حال گسترش است
مشهد- رئیس مركز تحقیقات جراحی عروق و اندواسكولار دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: ابتلا به بیماری واریس (varix) به دلیل كم تحركی افراد جامعه در حال گسترش است.
دكتر محمد هادی سعید مدقق روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: واریس شایع ترین بیماری عروقی است و این بیماری در بین زنان شیوع بیشتری دارد.
وی با بیان اینكه بیماری واریس به علت صدمه دیدن جدار رگ و اختلال در عملكرد جریان خون بروز می یابد، گفت: سیاهرگ های واریسی به صورت رگ های دراز، گشاد شده و پر پیچ وخم و اغلب در سطوح اندام تحتانی پدیدار می شوند.
وی افزود: حدود 20 درصد افراد جامعه مبتلا به واریس می شوند و كم تحركی، افزایش سن، وزن زیاد، استفاده از داروهای هورمونی، وراثت و ایستادن یا نشستن های طولانی از عوامل ابتلا به این بیماری هستند.
این پزشك فوق تخصص جراحی عروق با اشاره به علائم بیماری واریس گفت: خستگی پا به ویژه در پایان روز و یا بعد از ایستادن های طولانی، ورم پا، خارش، تغییر رنگ و زخم شدن مچ پا، درد شدید و ناگهانی، سفت شدن و برآمدگی عروق به علت لخته شدن خون داخل رگ از علائم بیماری واریس هستند.
مدقق، استفاده از جوراب واریسی، تجویز دارو و در مراحل پیشرفته انجام عملهای جراحی را از جمله روشهای درمانی بیماری واریس عنوان كرد.
وی افزود: هم اكنون امكان درمان واریس و جراحی عروق به روش غیر تهاجمی در واحد جراحی اندوسكولار بیمارستان امام رضا (ع) مشهد فراهم است
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|