02-29-2012
|
 |
کاربر خيلی فعال 
|
|
سپاسها: : 1,663
2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نکونام: یکی از نکات مثبت بازی حذف بحرین بود/ هرگز افت نداشتم!
در مورد دژاگه از مربی بپرسید
نکونام: یکی از نکات مثبت بازی حذف بحرین بود/ هرگز افت نداشتم!
خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران گفت: یکی از نکات مثبت بازی با قطر حذف بحرین بود.
به گزارش خبرگزاری فارس جواد نکونام پس از تساوی ۲ بر ۲ برابر قطر در جمع خبرنگاران گفت: این بازی برای قطریها مهم بود هرچند ما هم نمیخواستیم در زمین خود بازنده شویم و به عنوان تیم دوم به مرحله بعد صعود کنیم. دو بار از حریف پیش افتادیم ولی ۲ گل خوردیم و بازی مساوی شد. تمام سعی ما این بود که برنده شویم و همه فکر و ذکر ما همین بود اما یکی از نکات مثبت بازی امروز حذف بحرین بود.
کاپتیان تیم ملی در مورد حضور اشکان دژاگه گفت: تیم مربی دارد و از او در این مورد سؤال کنید.
نکونام در مورد اینکه پس از افت کوتاهمدت در اوساسونا گفت: من هرگز افت نداشتم که بخواهم اکنون به دوران اوج برگردم. من همواره وظیفهام را انجام دادم اما در جام ملتهای آسیا مشکلاتی بود که در نهایت برطرف شد و روسیاهی آن برای آن افراد باقی ماند.
وی در مورد پیشنهاد گالاتاسرای ترکیه گفت: خودم در جریان این پیشنهاد نیستم اما این پیشنهاد مربوط به سال گذشته بود که آنها به طور جدی خواهان من بودند. با این حال پیشنهادشان میتواند برای این فصل هم جدی باشد هرچند در این فصل با من صحبتی نکردند چون میدانستند قرارداد دارم.
نکونام در مورد مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی تصریح کرد: مرحله بعدی خیلی سختتر از این مرحله است. در آنجا تیمهای مثل ژاپن و استرالیا حضور دارند و همه تیمهایی که به این مرحله صعود کردهاند حتماً شایسته بودند. بنابراین باید خیلی حرفهایتر عمل کنیم.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|