نمایش پست تنها
قدیمی 03-01-2012
Afsaneh_roj آواتار ها
Afsaneh_roj Afsaneh_roj آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 6,774

4,753 سپاس در 854 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Afsaneh_roj به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض دنیای ............

نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang نمایش پست ها
افسانه خانوم نسل شما تفاهم رو میتونست داشته باشه
اما ما نسل سوم هستیم یعنی دهه 60 که از خود 60 شروع میشه تا 69 باورهای ما و افکار ما تو یک عالم دیگه هست در واقع بین نسل ما و نسل پدرهای و مادر های جوان حاضر یک شکاف خیلی عمیق هست
عمده ی تغییرات در نظام آموزشی و رفتاری و بهداشتی اولین بار تو نسل ما اتفاق افتاده میشه گفت تقریباً ما طعم محرومیت جنگ و این داستانها رو اصلاً تجربه نکردیم طرز تفکر ما طبیعتاً متفاوت هست یعنی خودمون رو مقید نمیدونیم که حتماً حالا ازدواج کنیم ! کسی مجبور به انجام کاری نیست
این که پدر و مادر میپذیرن که پسرشون دوست غیر پسر داره به خاطر این هست که میدونن اگر نپذیرن دور از چشم اینها به دوستیشون ادامه میدن حداقل میپذیرن تا تحت کنترل اینها باشه اون دوستی
میدونن اگر به زور بخوان مجبور به ازدواجش کنن طلاق میگیره !
به خاطر همین مقاومت نمیکنن ممکنه بشه با نصیحت فضا رو تلطیف کرد ولی اگر حتی برخورد قهر آمیز جواب هم بده اون عقده تو دل بچه میمونه تا بزرگ بشه و این عقده خودشو تو چیزهای دیگه نشون میده
جدای از همه اینها به نظر من یک دختر این حق رو داره تا پسر مورد علاقه خودش رو انتخاب کنه گذشت اون زمان که پدر و مادر برای دخترشون تصمیم میگرفتند
به نظر من دوستی اگر با حفظ حد و حدود باشه و واقعاً دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشن اشکالی نداره فقط از حدی خدا برای ما گذاشته نباید فراتر رفت همین !
شاید امروز خیلی بد باشه برای ما پذیرفتن این حقیقت که یک دختر خانوم لزومی نداره بشینه منتظر بمونه حالا یکی پیدا بشه که دوستش داشته باشه بره خواستگاریش شاید یک دختر خانومی به یکی علاقه داشته باشه !
مثلاً یک دختری به یک پسری پیشنهاد ازدواج بده نه گناه است و نه اشکال داره ! منتها عرف جامعه یه مقداری گیر میده !
شاید شرایط ازدواج براشون مهیا نباشه که با هم دوستن
شاید میگن سرگرمی ولی ته دلشون دوست دارن همدیگه رو خییلی
آدمیزاده دیگه احساس داره ! خلاصه من با نظرات شما مخالف نیستم
من یک دانشجوی جوان هستم که دور و برش رو نگاه میکنه و تجربه کسب میکنه ممکنه حرفهام درست نباشه ولی حداقل شجاعت به خرج میگم حرفام رو میگم
از دست ما عصبانی نشید یه وقت !

!
اول سلام و شب بخیر خدمت دوستان
بعدش هم چرا عصبانی بشم .
با همه حرف شما مخالف نیستم و اینکه کسی به زور کسی رو مجبور به ازدواج نمی کنه ... این مال اون قبلا قبلا هاس ...... الان هم اگه یه دوستی سالم باشه حرفی نیست .اگه یکی کسی رو دوست داشته باشه هم گناه نیست . این که می گن سرگرمی . من کاملا بهش رسیدم .. که توی یه مورد به خواست خودشون تا مرحله عقد هم پیش رفته و لحظه ی آخر تازه فهمیدن .. که گزینه ی مناسبی برای همدیگه نیستن . الان هم دیگه واقعا جوونا خیلی تن به ازدواج نمی دن درست. حالا می تونه هر دلیل و منطقی برای خودشون داشته باشن ..بالاخره باز هم می گم کسی رو به زور نمی شه متاهل کرد .
فکر کنم خیلی حرف زدم ببخشید دوستان

5 کاربر زیر از Afsaneh_roj سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید