کاربر محترم raha justice
هیچ چیزی امشب نمیتونه تو رو آروم کنه من این تجربه رو داشتم پس خودتون رو نرنجونید
هر چقدر سعی کنید و تلقین کنی که استرس نداری و باهاش مقابله کنی اوضاع بدتر میشه بهت توصیه میکنم این حقیقت رو بپذیری که استرس داری ولی به خودتون بگید من با این استرس کنار میام چون جزئی از زندگی من هست !
همه دچار استرس میشیم این دلیلی برای ناراحتی نیست
شما از یک جهت باید خوشحال باشید که استرس دارید
به استرس به چشم یک دشمن نگاه نکنید به چشم یک راهنما نگاه کنید
تنها راه درمانش این هست که دوباره برید سراغ کتاب و جزوه صادقانه بهتون بگم و فقط بخونید و در لحظه زندگی کنید ! آینده وجود نداره
شکست و پیروزی وجود نداره اینها رو ما آدمها از خودمون در آوردیم
سعی کنید زاویه دیدتون رو عوض کنید ، کنکور معیاری برای موفقیت شما نیست
کنکور متعلق به یک سازمان درپیت به نام سنجش هست که الان از سابق هم درپیت تر شده ! چرا به خاطر یک آزمون درپیت که متعلق به یک مشت آدم روانی مریض احوال هست ! خودتونو ناراحت میکنید
گور بابای سنجش ! گور بابای کنکور ! وقتی رییس سازمان سنجش صحبت میکنه دوست دارم با پاشنه تو صورتش ! معیار و میزان ما خدا هست ، فقط اونه که کامل ما رو میشناسه و میدونه چقدر زحمت کشیدیم !
وگرنه یک مشت استاد کله تاس روانپریش که دارند آزمون کنکور رو طراحی میکنند نمیتونن آزمونی بسازن که به شما بگه آدم موفقی هستید یا نه .
پس خودتون رو مثل اسمتون رها کنید رهااااااا ! رها از قید و بند
شما باارزشتر از این حرفها هستید که بخواید برای یک آزمونی که بیشتر به درد سطل آشغال میخوره خودتونو ناراحت کنید
کنکور یک شیوه ارزشیابی متعلق به 50 سال پیش آمریکاست که کنار گذاشته شده
چون خودشون به این نتیجه رسیدن که این روش جذب دانشجو افتضاح است
حتماًء موفق میشید زحمت بکشید حتماً موفق میشید !
به اونهایی فکر کنید که تازه شروع کردند ولی پوست کلفتند و یکسره میخونن از همین الان و موفق میشن! شما چه آزمون کنکور رو خوب بگذرانید چه خراب کنید برنده اید و بازنده اصلی سازمان سنجش و اون رییس کچل بی خاصیتش هست !
موفق باشید