03-02-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شبكه زیست محیطی در كشور راه اندازی می شود
شبكه زیست محیطی در كشور راه اندازی می شود
تهران – رییس دانشكده محیط زیست واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به زودی شبكه زیست محیطی متشكل از دانشگاه ها ، مراكز و نهادهای مرتبط با محیط زیست در كشور راه اندازی می شود.
' مجید عباسپور' روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: قرار است هر یك از دانشگاه ها عهده دار بخشی از مسابل زیست محیطی در این شبكه باشند.
وی اظهارداشت: با توجه به اهمیت حفظ محیط زیست ، وظیفه هر دانشگاه در یك بخش از مسایل مرتبط به محیط زیست تعریف می شود ؛ به عنوان مثال محور فعالیت واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در مورد مبحث انرژی های تجدید پذیر است و یا دانشگاه امیر كبیر در حوزه توسعه ساختمان و شهرهای پایدار فعالیت می كند.
رییس انجمن متخصصان محیط زیست ایران ادامه داد: دنبال این هستیم كه دانشگاه های دیگر در حوزه های مختلف مرتبط با محیط زیست مانند ' اقتصاد محیط زیست ' ، ' حمل و نقل ' و ' كشاورزی ' وارد این شبكه شوند.
عباسپور افزود: این شبكه در قالب یك برنامه ریزی مدیریتی و با هماهنگی انجمن متخصصان محیط زیست ایران ، بخش آموزش سازمان حفاظت محیط زیست و كمیته ملی توسعه پایدار ایجاد می شود.
وی گفت: اقدامات اولیه ایجاد این شبكه انجام شده اما اینكه به صورت ساختاری آن را در سطح كشور اعلام كنیم ، هنوز اتفاق نیفتاده ، ولی كارهای اجرایی آن آغاز شده و برگزاری نشست های متعدد در دانشگاه های مختلف ، آغاز شكل گیری این شبكه است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|