نمایش پست تنها
  #43  
قدیمی 06-13-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای
 
تاریخ عضویت: Mar 2008
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 10,124
سپاسها: : 0

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

گاس هيدينگ :هضم اين شكست بسيار دشوار است



یوفا: سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه پس از قبول شکست چهار بر يک برابر سرخ پوشان اسپانيا در نشست خبري پس از بازي درمورد اين ديدار به اظهار و نظر پرداخت.

به گزارش یوفا: "گاس هيدينگ" در اين نشست به خبرنگاران گفت: من از اين بابت نگرانم که مردم اين بازي را نديده باشند، تنها نتيجه بازي به گوش آنها خوره باشد و تصور کنند که روسيه در اين بازي نتوانست هيچ موقعيتي روي دروازه حريف ايجاد کند و اين قدرت کامل اسپانيا بود که باعث پيروزي آنها شد.

وي افزود: مروري بربازي نشان مي دهد که ما تنها روي چوب کم تجربي خودمان گل خورديم و اين مساله به ويژه در صحنه‌هاي کليدي بازي به چشم مي خورد.

هيدينگ تصريح کرد: پيش از دريافت نخستين گل، ما خوب بازي مي کرديم و وقتي هم که يک بر صفر عقب افتاديم، "زيرياکف" تير دروازه حريف را به لرزه درآورد. من بر اين باورم که حتي اگر پس از دريافت گل دوم هم ما يک گل به ثمر مي رسانديم، نتيجه بازي طور ديگري رقم مي خورد.

وي گفت: از اين شکست به اين مساله پي برديم که تيم ما با خونسردي بازي مي کرد و استرس نداشت. دريافت گل دوم درست يک دقيقه پيش از سوت پايان نيمه اول، تاوان اشتباهات مبتديانه خود ما بود.

"گاس هيدينک" درباره بازي‌هاي آتي تيمش نيز گفت: تنها سه روز فرصت داريم تا خود را آماده کنيم و اين کار بسيار سخت به نظر مي رسد. بايد به اين مساله هم واقف بود که اين نتيجه، نتيجه بسيار سنگيني بود و هضم آن بسيار دشوار است. بايد منتظر بمانيم و ببينيم در دو بازي بعدي چه اتفاقاتي رخ خواهد داد.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید