03-04-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آلودگی هوا در بوشهر به بیش از 5/5 برابر استاندارد بهداشت جهانی رسید
آلودگی هوا در بوشهر به بیش از 5/5 برابر استاندارد بهداشت جهانی رسید
بوشهر- مدیركل حفاظت محیط زیست استان بوشهرگفت: میزان آلودگی ناشی از پدیده گرد و غبار معلق در هوا در بوشهر بیش از 5/5 برابر استاندارد بهداشت جهانی است.
بهروز اتابك زاده شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: براساس گزارش روز شنبه ایستگاه ثابت سنجش آلودگی هوا ، میزان آلودگی هوا در بوشهر 830 میكروگرم بر مترمكعب است كه استاندارد بهداشت جهانی آن 150 میكروگرم بر متر مكعب است.
وی اظهارداشت: با توجه به اعلام اداره كل هواشناسی استان بوشهر تا چهار روز دیگر نیز این پدیده بر آسمان این استان حاكم است.
اتابك زاده اضافه كرد: افزایش میزان ریزگردهای معلق درهوا بستگی به شدت و سمت جهت وزش باد دارد.
مدیركل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: اگر در هفته جاری شرایط جوی این استان بارانی نشود احتمال شدت بیشتر گرد و غبار وجود خواهد داشت.
مدیركل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: هم اكنون با توجه گسترش صنعت در استان بوشهر و وجود مهمان ناخوانده گرد و غبار ، این استان فقط یك ایستگاه سنجش آلودگی هوا دارد.
وی گفت: ساخت ایستگاه و نصب تجهیزات سنجش آلودگی هوا در شهرهای برازجان، گناوه، كنگان و عسلویه نیز در قالب مصوبات سفر مقام معظم رهبری و رییس جمهوری در دستور كار قرار دارد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|