03-05-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
احتمالا علت تلفات شش راس بره قوچ و میش در ورجین تغییر ناگهانی جیره غذایی است
مدیر كل دفتر حیات وحش و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست:
احتمالا علت تلفات شش راس بره قوچ و میش در ورجین تغییر ناگهانی جیره غذایی است
تهران - مدیر كل دفتر حیات وحش سازمان محیط زیست گفت:علت دقیق تلف شدن شش راس بره قوچ ومیش وحشی در منطقه حفاظت شده ورجین در استان تهران نامشخص است ولی با وجود شواهد موجود در منطقه ممكن است تلفات براثروقوع آنتروتوكسمی كه ناشی از تغییر ناگهانی جیره غذایی و مصرف گیاهان تازه روئیدهباشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست ، ' حسین محمدی ' افزود: با توجه به تلف شدن شش راس بره قوچ و میش وحشی با سنی در حدود 10 ماه در منطقه حفاظت شده ورجین و اطلاع رسانی به موقع توسط اداره كل حفاظت محیط زیست استان تهران به سرعت گروهی متشكل از دكتر دامپزشك حوزه معاونت محیط زیست طبیعی ، نماینده اداره كل دامپزشكی استان تهران و كارشناسان محیط طبیعی اداره كل حفاظت محیط زیست استان تهران به منطقه اعزام شدند .
مدیر كل دفتر حیات وحش و تنوع زیستی اظهارداشت: ضمن بررسی موضوع توصیه های لازم به محیط بانان منطقه جهت پیشگیری از بیماری و تغذیه دستی علفخواران وحشی ارائه شد.
گفتنی است، به دلیل عدم وجود لاشه قابل نمونه برداری، گرفتن نمونه میسر نشد بنابراین علت دقیق تلف شدن حیوانات مذكور نامشخص است ولی با وجود شواهد موجود در منطقه ممكن است تلفات بر اثر وقوع آنتروتوكسمی كه ناشی از تغییر ناگهانی جیره غذایی و مصرف گیاهان تازه روئیده دربین بره ها اتفاق افتاده باشد.
همچنین در چند روز گذشته هیچگونه تلفاتی در بین حیوانات منطقه گزارش نشده و علفخواران وحشی منطقه ورجین و گلندوئك توسط محیط بانان منطقه تحت نظارت كامل و پایش مستمر هستند به گونه ای كه علفخواران وحشی منطقه ورجین به طورمرتب توسط محیط بانان منطقه پایش می شوند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|