نمایش پست تنها
قدیمی 03-05-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نخستین عمل جراحی قلب با استفاده از سلول های بنیادی در مشهد انجام شد

رییس دانشگاه علوم پزشكی مشهد:

نخستین عمل جراحی قلب با استفاده از سلول های بنیادی در مشهد انجام شد

تهران - رییس دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت : نخستین عمل درمان نارسایی قلبی پیشرفته و مزمن با استفاده از سلولهای بنیادی با موفقیت در مشهد انجام شد.

به گزارش دانشگاه علوم پزشكی مشهد ، دكتر 'محمود شبستری' افزود: در این عمل با استخراج سلولهای بنیادی از مغز استخوان بیمار و ارسال به موسسه رویان تهران در كمتر از 12 ساعت بیمار در یكی از بیمارستان های مشهد مورد عمل جراحی قرار گرفت .

وی خاطرنشان كرد : در این كار تیمی كه به مدت سه ساعت و نیم به طول انجامید سلول های بنیادی با موفقیت در عروق كرونر بیمار تزریق شد . به گزارش گروه درمانی در بیمارستان حال عمومی بیمار رضایت بخش است.

بر اساس این گزارش، سلول بنیادی یا بُن‌یاخته‌ ، یاخته‌های اولیه‌ای هستند كه توانایی تبدیل و تمایز به انواع مختلف سلول‌های دیگر را دارند و از آنها می‌توان در تولید سلول‌ها و نهایتا بافت‌های مختلف دیگر استفاده كرد.

منابع اصلی سلول‌های بنیادی شامل مغز استخوان، بند ناف و جفت است. امروزه استفاده از این سلول‌ها جهت ترمیم بافت‌های آسیب دیده در حال گسترش است. سلول‌های بنیادی پرتوان (چند پتانسیلی) هستند یعنی قابلیت تبدیل به بافت‌های مختلف همچون بافت عصبی، بافت ماهیچه‌ای و بافت پوششی را دارند كه این توانایی محور اصلی توجه به سلول‌های بنیادی است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید