03-05-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
به رغم بارش برف و یخبندان/ كلیه محورهای اصلی استان كرمانشاه باز است
به رغم بارش برف و یخبندان/
كلیه محورهای اصلی استان كرمانشاه باز است
كرمانشاه - معاون راهداری اداره كل راه و ترابری استان كرمانشاه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: علی رغم بارش سنگین برف و یخبنعلی دان هم اكنون كلیه راه های اصلی استان باز است و در برخی نقاط بخصوص گردنه ها و محورهای كوهستانی تردد تنها با زنجیر چرخ صورت می گیرد.
حمید رضا تیزچنگ افزود: هم اكنون در محور بیستون به سنقروكلیایی، سنقر به همدان، كرمانشاه به كامیاران، كرمانشاه به روانسر و روانسر به شهرهای پاوه و جوانرود و اسلام آباد غرب به سمت ایلام به علت بارش برف و یخ زدگی جاده ها تردد با زنجیر چرخ و امكانات ایمنی میسر است.
وی گفت: اكثر راه های روستایی استان كرمانشاه نیز هم اكنون بسته است و به محض رفع مشكل جاده های اصلی، پرسنل راه و ترابری همراه با امكانات خود به محورهای فرعی و روستایی استان برای بازگشایی راه ها اعزام خواهند شد.
وی گفت: به علت بارش سنگین برف و كولاك، یكشنبه شب محورهای روانسر به پاوه و روانسر به جوانرود را بسته اعلام كردیم ولی هم اكنون با تلاش نیروهای راهداری آمد و رفت در این محورها انجام می شود.
حدود سه هزار كیلومتر راه اصلی و پنج هزار كیلومتر راه فرعی در استان كرمانشاه وجود دارد.
بارش برف كلیه مدارس 11 شهرستان استان كرمانشاه را در روز جاری در دو نوبت صبح و عصر تعطیل كرد و در شهرستان مرزی پاوه ادارات دولتی نیز امروز تعطیل اعلام شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|