03-05-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
فرمانده پلیس راه استان كرمانشاه: سخت ترین شب سال را بدون حادثه پشت سر گذاشتیم
فرمانده پلیس راه استان كرمانشاه:
سخت ترین شب سال را بدون حادثه پشت سر گذاشتیم
كرمانشاه - فرمانده پلیس راه استان كرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، از مدیریت موفق مجموعه ارگانهای مسوول در 24 ساعت گذشته كه پربارش ترین شب سال نیز محسوب می شد، سخن گفت و افزود: خوشبختانه با درایت دست اندركاران، حادثه ای در راههای استان رخ نداده است.
سرهنگ خسرو كوثری فر، افزود: كلیه عوامل پلیس راه، راهداری، امداد و نجات هلال احمر و.. همزمان با بارش سنگین برف در شب گذشته، تا صبح بیدار ماندند و با حضور موثر خود، مانع از بروز هرگونه حادثه دلخراشی شدند.
وی ادامه داد: بارش برف و كولاك در اكثر محورهای استان وجود داشت با این حال تنها دو مورد تصادف منجر به جرح در نقاط دوردوست استان گزارش شده است كه نسبت به وضعیت راهها در شب گذشته و حجم بارشها، خیلی قابل ملاحظه نیست.
كوثری، فر گفت: نسبت به سایر وضعیتهای جوی، شب گذشته شاهد كمترین حوادث نظیر واژگونی خودروها یا انسداد راهها ناشی از قیچی كردن آنها توسط خودروهای باربری و كشنده ها بودیم.
وی گفت: كار اطلاع رسانی، ارشاد رانندگان، اعمال قانون و نمك پاشی از همان اوایل بارش برف در دستور كار مجموعه عوامل قرار گرفت و توانستیم این شب غیر متعارف را به سلامت پشت سر بگذاریم.
وی در پایان از همه عوامل دست اندركار بخصوص رسانه ها تقدیر و تشكر كرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|