نمایش پست تنها
  #573  
قدیمی 03-05-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض 822 مسافر در راه مانده با كمك هلال احمر كرمانشاه نجات یافتند

822 مسافر در راه مانده با كمك هلال احمر كرمانشاه نجات یافتند


كرمانشاه - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان كرمانشاه گفت: نیروهای امدادی این جمعیت، یكشنبه شب موفق شدند 822 نفر از مسافرانی را كه در جاده های استان گرفتار برف و كولاك شده بودند، نجات دهند.





'افشین یگانه' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، به تشریح آخرین اقدامات جمعیت هلال احمر كرمانشاه در بامداد امروز و همچنین 48 ساعت اخیر پرداخت و اظهار داشت: در این مدت علاوه بر خدمت رسانی به مردم استان كرمانشاه، خدمات بسیار خوبی نیز به اهالی استانهای كردستان و همدان صورت گرفت.

وی در ابتدا به جزییات عملیات نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر كرمانشاه از ساعت 16 دیروز تا صبح امروز (دوشنبه) پرداخت و گفت: عصر و شب گذشته 10 تیم عملیاتی با 360 نفر امدادگر و همچنین تیم واكنش سریع هلال احمر با حضور در جاده ها به رها سازی مسافران در برف گرفتار شده پرداخته و آنها را در پایگاه های امداد جاده ای و همچنین مساجد نزدیك شهر اسكان دادند.

یگانه افزود: برای نجات جان 822 مسافر در برف و كولاك گرفتار شده استان كرمانشاه از 21 دستگاه آمبولانس و 16 دستگاه خودروی كمك دار استفاده شد، ضمن آنكه در این میان 16 مصدوم نیز داشتیم كه همگی آنها به صورت سرپایی مداوا شدند.

وی یادآور شد: در این مدت، 830 بسته غذایی و اقلام زیست محیطی نیز میان مسافران گرفتار شده در برف پس از رها سازی آن ها توزیع شد.

یگانه در ادامه مهمترین محورهای عملیاتی اكیپ های هلال احمر را مسیرهای 'كرمانشاه به كنگاور، بیستون به سنقر و همدان، كرمانشاه به سرپل ذهاب، اسلام آبادغرب به ایلام، كرمانشاه به پاوه، كرمانشاه به جوانرود و كرمانشاه به كامیاران' عنوان كرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان كرمانشاه خاطرنشان كرد: همچنین در 48 ساعت گذشته امداد گران جمعیت هلال احمر كرمانشاه موفق به نجات جان یك هزار و 200 نفر از اهالی استان كردستان در محور سنندج به دیواندره، دیواندره به سقز و سقز به بانه شدند.

یگانه خاطرنشان كرد: این افراد توسط دو تیم نجات امدادی 33 نفره و تیم واكنش سریع جمعیت هلال احمر كرمانشاه نجات پیدا كردند.

وی خاطرنشان كرد: بالگرد جمعیت هلال احمر استان كرمانشاه طی این مدت با 13 سورتی پرواز داشته به 70 تن از مصدومین گرفتار شده در مسیرهای برف گیر غرب كشور كه امكان كمك رسانی از طریق زمین میسر نبوده است، خدمات ارایه كرده است.

این مقام مسوول با بیان اینكه روز گذشته نیروهای امدادی هلال احمر كرمانشاه، كار رهاسازی و نجات افراد گرفتار شده در برف و كولاك محور كنگاور به اسد آباد را انجام داده اند، از نجات جان شش تن از سرنشینان یك خوردوی پراید كه به داخل رودخانه در نزدیكی یكی از روستاهای اسد آباد سقوط كرده بودند، خبر داد.

یگانه در پایان گفت:جمعیت هلال احمر استان كرمانشاه (EOC) همواره در سالهای اخیر به عنوان مركز فرماندهی غرب كشور، نه تنها به مردم استان كرمانشاه بلكه به اكثر مردم غرب خدمات خوب و شایسته ای ارایه داده است.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید