03-06-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ارتباط 25 روستای بخش گواور گیلانغرب با مركز این بخش همچنان قطع است
ارتباط 25 روستای بخش گواور گیلانغرب با مركز این بخش همچنان قطع است
قصرشیرین - فرماندار گیلانغرب با اشاره به تلاش های بی وقفه عوامل راهداری و هلال احمر برای بازگشایی محورهای روستایی این شهرستان گفت: بدلیل بارش سنگین برف شب گذشته ارتباط 25 روستای بخش گواور همچنان با مركز این بخش قطع است.
'اردشیر رستمی' ظهر روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با تلاش اكیپ های راهداری، راه ارتباطی 45 روستای این بخش تا ظهر امروز بازگشایی شد اما ارتباط 25 روستا هنوز قطع است و این روستاها همچنان در محاصره برف قرار دارند.
وی اظهار داشت: آب، برق و سوخت بسیاری از روستاهای بخش گواور از ساعت 19 شب گذشته قطع شده است، بنابراین در شرایط فعلی نیاز به امكانات برف روبی بیش از هر چیز دیگری برای بازگشایی مسیرهای این روستاها و برقراری ارتباط آنها با مركز بخش محسوس است.
رستمی تصریح كرد: تردد در جاده اصلی گیلانغرب به اسلام آباد غرب در گردنه های قلاجه و دار بادام بدلیل شرایط نامساعد جاده فقط با زنجیر چرخ امكان پذیر است و بسیاری از جاده های فرعی روستایی این شهرستان نیز همچنان مسدود است هر چند اكیپ های راهداری با سرعت عملیات برف روبی و بازگشایی محورهای روستایی را ادامه می دهند.
فرماندار گیلانغرب گفت: از شب گذشته تاكنون بیش از 50 مسافر از جمله یك خانم باردار كه در گردنه قلاجه گرفتار برف شده بودند از سوی عوامل راهداری و جمعیت هلال احمر این شهرستان نجات یافته و امداد رسانی لازم به آنها انجام شده است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|