نقل قول: نوشته اصلی توسط bigbang مینا خانوم تولد شما رو بهتون تبریک میگم انشاءالله که همیشه موفق و پیروز و سربلند باشید و کیک هم انشاءالله دفعه بعد یه ذره به ما برسه ! مرسی محمد جان .... ایشالله کیک عروسیم نقل قول: نوشته اصلی توسط FereShteH منم تولدت رو بهت تبریک میگم و بهترینها را برات ارزو میکنم لطف کردی فرشته جون....بوس نقل قول: نوشته اصلی توسط ترنم مینا جونم تولدت مبارک گلم کیک تولدت دیدم توم شده به دوستان نرسیده گفتم بزار منم یه کیک بیارم اما کیک تولد من به دردت میخوره از من میشنوی نخورش اینم مارکش اوه مرسی ترنم جون..کیک خشکلی بود...شاد باشی عزیزم نقل قول: نوشته اصلی توسط SHeRvin مینا جان تولدت مبارک تا تولد قبلیت 110 بودی کیک پلیس میزاشتیم الان باید کیک برگ و از این جور چیزا بزاریم همیشه شاد و سلامت باشی روز درختکاری هم فرخنده مرسی شروین عزیز....شما هم شاد و سلامت باشی نقل قول: نوشته اصلی توسط Setare مینا جان تولدت مبارک...همیشه شاد باشی ممنونم نجمه جان...لطف کردی نقل قول: نوشته اصلی توسط فرگل مينا جان تولدت بارك با آرزوي بهترينها براي تو عزيز مرسی فرگل جان...بوس نقل قول: نوشته اصلی توسط behnam5555 مینای خۆشهویست رۆژی له داێک بوونت پێرۆزبێ مینای عزیز تولدت مبارک ممنونم اقای نقده..خوشحالم کردین... نقل قول: نوشته اصلی توسط ellena مینا جونم تولدت مبارک ایشالا 1700 ساله شی آرزو میکنم به آرزوهات برسی مرسی النا جان...تولد 1701 سالگی خودت نقل قول: نوشته اصلی توسط SOHRAB_HAZHII مینای عزیز تولدت مبارک چه خشکل سهراب جان...لطف کردین نقل قول: نوشته اصلی توسط آناهیتا الهه آبها مينا جان خيلي خيلي تولدت مبارك باشه خانوم گل بهترين و قشنگترين آرزوها رو براي تو دوست عزيز ميخوام مرسی اناهیتا جان...منم واست همین ارزوهای خوب دارم..بوس نقل قول: نوشته اصلی توسط Javad.p سلام مینا جان ، تولدت مبارک ایشالا 120 سال زنده باشی مرسی جواد جان ...خوشحالم کردی....