03-10-2012
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام دوستان چند روزی نبودم ! آقا عجب غلطی کردم این درایورهای مادربورد گیگابایت چقدر حجمشون زیاد من سرعتم خوب هست حالا یک مسلمونی اینترنت نداشته باشه کجا بباید بره اینترنت برا خودش جور کنه آخه ! آدم دیوانه میشه !
این چند روز کیس عوض کردم اتاقم رو گردگیری کردم ، دستی به سیم کشی تلفن خونمون کردم یه رم جدید انداختیم خلاصه خونه تکانی کردیم سیستم رو حقیقتش رو بخواین کلی فیلم داشتم ولی دل به دریا زدم و همشونو فرمت کردم به هر حال باید یه روزی از دستشون خلاص میشدم کتابهای که داشت تو کتابخانه ام خاک میخورد و بیمصرف و بی استفاده هست رو به زودی به کتابخانه اهدا میکنم
احساس میکنم سبک شدم از دست خیلی از وسایل اضافیم راحت شدم !
الان اتاقم مرتب مرتب هست و خیلی تمیز
3 تا عروسی در پیش داریم که اصلاً دوست ندارم تو هیچکدومشون برم ! صدای بلند آهنگ و شلوغی و ...... وای آدم دیوانه میشه.! عذاب آورترین قسمتش این هست که میخوان برات لباس بخرن و تنها نظری که مهم نیست نظر توئه ! منم مانکن 
ولی آخر بابام گوشمو مییگیره مجبورم میکنه همراش برم عروسی خیلی دوست دارم بشینم با کتاب جدیدی که برای خودم خریدم ، خودمو سرگرم کنم !
طراحی 9 شیگلی 22 هزار تومن ترجمه فارسیش حیف که نویسنده اش تو کتاب گفت اگر صفحاتش رو اسکن کنید دیگه ای انگیزه ای برای ترجمه نیست یه جملاتی گفت که ادم اگر قصدش هم داشت پیش خودش میگه غلط کردم ولی خیلی ترجمه روانی داره اگر میتونستم حتماً اسکن میکردم
پستهای این چند روز رو بخونم ببینم چی گفتین !
و این که مودمم هر چند گاهی منو اذیت میکنه و قطع میشه
اسفند داره نفس های آخرش رو میکشه و بوی بهار یواش یواش داره به مشام میرسه
من ترمهای بهاری رو دوست دارم نمیدونی چه لذتی به آدم میده بهار یک انرژِی خاصی میده خوب فعلاً پرحرفی نکنم ببنیم چند چند هستیم !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اووووووووووووههههههههههههههههه هه مای گاد ! میبینم که حسین مدیر شده !
ایول بابا ! همش 2 روز نبودیما ! برم بهش تبریک بگم !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شکوفه خانم تولد آقا پارسا رو تبریک میگم ، انشاءالله که جزو فرهیختگان این مملکت بشه شما بهش افتخار کنید .
من هم آروزی شادی و سلامتی برای آقا پارسا میکنیم
و اگر براش یک هدیه بخوام بگیرم هیچ چیز جز یک عدد پی اس پی مموری دار آخرین نسخه با بهترین کیفیت نمیگیرم
هیچ چیز جز بازی کامپیوتری تو بچگی حال نمیده
من هی پستهامو کامل میکنم نیست تازه تازه میخونم باید تازه تازه هم جواب بدم !
خلاصه شکوفه خانم پسر ایرانی یعنی عسل یعنی از شهد شیرین تر شینطتش مزه پسر ایرانی بودنش هست
ویرایش توسط bigbang : 03-10-2012 در ساعت 10:42 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|